Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Νέο επεισόδιο στον «εμφύλιο»! (video)

Νέο επεισόδιο στον «εμφύλιο»! (video)
Έτοιμα να εκραγούν φαίνεται ότι είναι τα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για το Copa Del Rey.

Στις τάξεις του ισπανικού συλλόγου φαίνεται να υπάρχει «εμφύλιος», αφού οι Ισπανοί δεν θέλουν να βλέπουν να βλέπουν τους Πορτογαλοβραζιλιάνους (βασικά τους παίκτες που ανήκουν στον Zόρχε Μέντες) και το αντίθετο.

Ύστερα από την λεκτική αντιπαράθεση που υπήρξε ανάμεσα στον Ζοσέ Μουρίνιο και τον Σέρχιο Ράμος στην προπόνηση της Παρασκευής, ακόμη ένα επεισόδιο έρχεται να προστεθεί στο κακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας.

Συγκεκριμένα, στο χθεσινό παιχνίδι της «βασίλισσας» με την Αθλέτικ Μπιλμπάο ο Κριστιάνο Ρονάλντο… τρελάθηκε με μία κίνηση του Τσάμπι Αλόνσο. Ήταν το 27ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έκανε σκληρό τάκλιν στον Μαρκέλ Σουσαέτα.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε την κίτρινη κάρτα στον 26χρονου παίκτη, ο οποίος διαμαρτυρόταν συνεχώς στον Ματέου Λαόθ. Εκείνη την ώρα ο Αλόνσο λειτούργησε σαν αρχηγός και έσπρωξε (για ποιον λόγο;) τον Ρονάλντο, ο οποίος του έριξε μία… δολοφονική ματιά!

Αξίζει να σημειωθεί ότι κοντά ήταν και ο Μαρσέλο, ο οποίος νωρίτερα προσπάθησε να ηρεμήσει τον κολλητό του και να τον προστατέψει για να μην αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Δείτε το σχετικό βίντεο




πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: