Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Παπαδόπουλος: «Δουλεύουμε αρκετά στα στημένα» (video)

Παπαδόπουλος: «Δουλεύουμε αρκετά στα στημένα» (vid)
Χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε στη νίκη (3-1) της Σάλκε επί της Στουτγκάρδη εμφανίστηκε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, μιλώντας στην εφημερίδα SportDay. Ο διεθνής αμυντικός εξέφρασε την ελπίδα να καταφέρουν οι «βασιλικοί μπλε» να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και να δικαιώσουν τους οπαδούς τους.

Αρχικά, ο 20χρονος στόπερ μίλησε για το δυνατό του σημείο, που δεν είναι άλλο από το ψηλό παιχνίδι: «Είναι κάτι που δουλεύω καθημερινά στις προπονήσεις. Στα στημένα ο κόουτς έχει δώσει εντολή να με σημαδεύουν».

Στη συνέχεια, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού τόνισε: «Έπρεπε να διορθώσω για το αυτογκόλ μου με το Αννόβερο. Τώρα πιστεύω πως είμαστε πάτσι με τον κόουτς».

Καταλήγοντας, ο Παπαδόπουλος ανέφερε πως: «Ο κόσμος ζει και αναπνέει για το πρωτάθλημα. Ελπίζουμε να τους δικαιώσουμε στο φινάλε».

Τη φετινή σεζόν ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έχει παίξει σε 18 ματς (1.470 λεπτά συμμετοχής), έχοντας 2 γκολ στο ενεργητικό. Μάλιστα, σε ενδεχόμενη μεταπώληση ο Ολυμπιακός έχει ποσοστό 12%, ενώ το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το 2016.

Δείτε το γκολ του Παπαδόπουλου



πηγή: sportfm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: