Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

«Ψάχνεται» μεταγραφικά η Λάτσιο!!


«Ψάχνεται» μεταγραφικά η Λάτσιο
Με τα καλύτερα λόγια για την αξία του Κεϊσούκε Χόντα και του Μίλος Κράσιτς μίλησε ο Ίγκλι Τάρε στον ιταλικό Τύπο. Οι Ρωμαίοι φημολογείται ότι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και για τους δύο ποδοσφαιριστής και ο παλαίμαχος επιθετικός παραδέχθηκε ότι «ψάχνεται» για αυτό τον σκοπό.

«Ο Χόντα έχει ό,τι χρειάζεται για να γίνει παίκτης της Λάτσιο. Ξέρουμε αρκετά τι χρειάζεται να κάνουμε ανάμεσα στις μεταγραφικές περιόδους. Θέλουμε να παίρνουμε σημαντικούς παίκτες και όχι μόνο έναν μεγάλο παίκτη. Δεν είμαστε σε πανικό», ανέφερε αρχικά ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου.

Η Λάτσιο είχε καταθέσει επίσημη πρόταση στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Χόντα, όμως παρατηρήθηκε διαφορά στια «θέλω» των δύο πλευρών. Συγκεκριμένα, οι Ιταλοί έδιναν 2 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό του Ιάπωνα μεσοεπιθετικού, έχοντας μάλιστα οψιόν που θα έφτανε τα 10 εκατ. ευρώ το ερχόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, οι Ρώσοι φέρονται να θέλουν 14 με 16 εκατ. ευρώ για να πάρουν τον Χόντα.

Παράλληλα, ο Τάρε μίλησε για τον μεσοεπιθετικό της Γιουβέντους, Μίλος Κράσιτς: «Είναι πολύ καλός και ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Δεν ξέρω για ποιον λόγο δεν αποδίδει στη Γιουβέντους, αλλά σίγουρα είναι σημαντικός παίκτης».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: