Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ντεμπούτο στην Πρέμιερ Λιγκ για Γενάρη!!

Ντεμπούτο στην Πρέμιερ Λιγκ για Γενάρη!
Ο Νίκο Γενάρης πραγματοποίησε ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά του όνειρα, κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Άρσεναλ στην Πρέμιερ Λιγκ!

Ο 19χρονος άσος (γεννηθείς στις 24 Μαΐου 1993), πήρε το βάπτισμα του πυρός στο μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο «Έμιρεϊτς» και μάλιστα, αγωνίστηκε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο, περνώντας στη θέση του Τζουρού! Βέβαια, είχε αγωνιστεί και στο ματς με τη Μπόλτον, για το Λιγκ Καπ, αλλά η πρώτη επίσημη εμφάνιση στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, είναι πιο γλυκιά!

Ο κυπριακής καταγωγής ποδοσφαιριστής, , προωθήθηκε από τις ακαδημίες των «κανονιέρηδων» στην πρώτη ομάδα μαζί με αρκετούς άλλους ποδοσφαιριστές στο ξεκίνημα της σεζόν. Οι συνεχείς απουσίες παικτών με προβλήματα τραυματισμών, ώθησαν τον Αλσατό τεχνικό να τσεκάρει και τη δεύτερη ομάδα της Άρσεναλ, εκεί όπου βρήκε «λαβράκια» μαζί με τον Γενάρη, ο οποίος ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής των Λονδρέζων το 2001!

Οι εμφανίσεις του Κύπριου έχουν εντυπωσιάσει τον προπονητή των «κανονιέρηδων», ο οποίος μάλιστα, έβαλε και το… χεράκι του στην πρόσφατη επέκταση συμβολαίου του Γενάρη, τον Νοέμβριο, με τον νεαρό άσο να παραμένει κάτοικος Λονδίνου, τουλάχιστον μέχρι το 2014!

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: