Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Βενγκέρ: «Δεν οφείλω να δίνω εξηγήσεις»

Βενγκέρ: «Δεν οφείλω να δίνω εξηγήσεις»
Ο Αρσέν Βενγκέρ αποδοκιμάστηκε έντονα από μεγάλη μερίδα οπαδών της Άρσεναλ όταν στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τη Μαν. Γιουνάιτεντ (ήττα με 2-1 στο «Emirates») αντικατέστησε τον Τσάμπερλεϊν με τον Αρσάβιν. Ο ίδιος υπεραμύνθηκε της επιλογής του μετά το τέλος του αγώνα.

«Καταλαβαίνω τη δυσαρέσκεια των οπαδών για την αλλαγή, ειδικά όταν δεν φέρνει αποτέλεσμα. Όμως ο Τσάμπερλεϊν είχε αρχίσει να κουράζεται. Ο κόσμος πληρώνει εισιτήριο και είναι ελεύθερος να εκφράζει την άποψή του. Αυτό δεν σημαίνει πως έχει πάντα δίκιο. Εγώ υποστηρίζω τις αλλαγές που κάνω και δεν οφείλω να δώσω εξηγήσεις για κάθε μου απόφαση. Όλοι μαζί κερδίζουμε κι όλοι μαζί χάνουμε. Δεν θα ρίξω το φταίξιμο σε έναν παίκτη. Αν έκανα λάθος, ζητώ συγγνώμη», τόνισε ο Αλσατός τεχνικός.

Όσο για την ήττα των «κανονιέρηδων», είπε: «Είμαι απογοητευμένος με το αποτέλεσμα. Ήμασταν πολύ νευρικοί στο πρώτο μέρος, αλλά στη συνέχεια δείξαμε μαχητικό πνεύμα. Απλώς η Γιουνάιτεντ είναι πιο ώριμη από μας. Όταν δίνεις τέτοια μάχη και δεν παίρνεις τίποτα, είναι δύσκολο να το χωνέψεις. Δώσαμε τη μάχη μας, αλλά δεν ανταμειφθήκαμε. Έχουμε ανάγκη την επιστροφή των τραυματιών μας».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: