Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Αντρέ… έχεις Άγιο!!

Αντρέ… έχεις Άγιο!
Ένα… κερί στον Άγιο Αντρέα πριν την επίσκεψη της Τσέλσι στο «Σεντ Άντριους» θα πρέπει να ανάψει ο Βίλας – Μπόας! Οι «μπλε» έμειναν στο 1-1 με τη Μπέρμιγχαμ για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας και οδηγούνται σε επαναληπτικό! Αποδοκιμασίες για τον προπονητή των Λονδρέζων, τον «έσωσε» ο Στάριτζ που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης.

Α’ ημίχρονο:

Ούτε στον… εχθρό του. Ο Αντρέ Βίλας – Μπόας έμεινε αποσβολωμένος να κοιτάζει την Τσέλσι στην προσπάθειά της να… σβήσει τη φωτιά που άναψε η Μπέρμιγμχαμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ»! Οι «μπλε» του Κρις Χιούτον, παρά το γεγονός πως έχασαν τον Καρ μόλις στο 12’ με πρόβλημα τραυματισμού, βρήκαν το δρόμο για τα δίχτυα με τον Μέρφι να σκοράρει από κοντά για το 1-0 στο 20ο λεπτό! Το κλίμα… βάρυνε επικίνδυνα. Ο Χουάν Μάτα στο 25’ αστόχησε από την άσπρη βούλα, ο Νταβίντ Λουίζ απείλησε από μακρινή απόσταση με απευθείας εκτέλεση φάουλ (!) και ο Στάριτζ έκανε απέλπιδα προσπάθεια λίγο πριν το ημίχρονο, αποτυγχάνοντας να «κρεμάσει» τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Β’ ημίχρονο:

Η πιο άμεση κίνηση του Βίλας – Μπόας ήταν η αντικατάσταση του Τόρες με τον Ντρογκμπά και με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών στην επανάληψη πέρασε στο παιχνίδι και ο Καλού στη θέση του Μίκελ. Οι Λάμπαρντ και Τέρι συνέχισαν να βρίσκονται στον πάγκο και να αγωνιούν για την εξέλιξη του αγώνα… Η πρώτη «ανάσα» ζωής για τον Βίλας – Μπόας ήρθε στο 63ο λεπτό! Ο Ντάνιελ Στάριτζ με κεφαλιά από σέντρα του Ιβάνοβιτς για το 1-1! Η παρουσία πολλών επιθετικογενών ποδοσφαιριστών ανέβασε και τη διάθεση της ομάδας, όμως το δεύτερο γκολ δεν ήρθε ποτέ για να υπάρξει και επαναληπτικό ματς στο «Σεντ Άντριους». Ακόμη και η είσοδος του Λάμπαρντ στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν αποτέλεσε αφορμή για να εμπνευστούν οι συμπαίκτες του…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τσέλσι: Τσεχι, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουίζ, Κέιχιλ, Μπέρτραντ, Ραμίρες, Μίκελ (57΄Καλού), Μεϊρέλες, Τόρες (46’ Ντρογκμπά), Μάτα (83’ Λάμπαρντ), Στάριτζ

Μπέρμιγχαμ: Ντόιλ, Καρ (12’ Σπέκτορ), Μέρφι, Πάμπλο, Ντέιβις, Ματς, Γκομίς, Έλιοτ (83’ Μπερκ), Φαχί, Ρέντμοντ, Ρούνεϊ (71’ Τζέρβις)

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: