Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

«Δεν μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»!!

«Δεν μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»!
Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί τη δεδομένη χρονική περίοδο να κατακτήσει το πρωτάθλημα, όπως δήλωσε ο Λάζλο Μπόλονι σε Μέσο της πατρίδας του.

«Γνωρίζω ότι ορισμένοι οπαδοί ή δημοσιογράφοι θα ήθελαν να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά τη δεδομένη περίοδο δε νομίζω ότι η ομάδα μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο», τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός του.

«Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε φαβορί για να προκριθούμε», το σχόλιό του για την Ουντινέζε.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μπόλονι

Συγχαρητήρια για την ισοπαλία στο Ούντινε, κ. Μπόλονι. Ο ΠΑΟΚ έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την πρόκριση;

«Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε φαβορί για να προκριθούμε. Υπάρχει ένα ακόμη παιχνίδι και οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη».

Παίξατε σαν να ήσασταν στην έδρα σας, αφού οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δημιούργησαν καυτή ατμόσφαιρα.

«Ο κόσμος είναι ένα πλεονέκτημα για μας. Μας υποστήριξε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Και πάλι, όμως, τα πράγματα στη ρεβάνς με την Ουντινέζε δεν θα είναι εύκολα».

Ποιο είναι το μυστικό της πετυχημένης πορείας του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη;

«Δεν υπάρχει κανένα μυστικό. Τα αποτελέσματα ήρθαν από τη δουλειά των παικτών, τη συγκέντρωσή τους και φυσικά την αξία τους. Δεν πάμε άσχημα και στο πρωτάθλημα. Είμαστε τρίτοι στη βαθμολογία, πίσω από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Γνωρίζω ότι ορισμένοι οπαδοί ή δημοσιογράφοι θα ήθελαν να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά τη δεδομένη περίοδο δε νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο».

Μήπως, όμως, ονειρεύεστε να παίξετε στον τελικό του Europa League στο Βουκουρέστι;

«Ονειρεύομαι τα πάντα. Ακόμη και να κατακτήσω το Champions League. Αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ μακριά από τα όνειρα».

Πριν το παιχνίδι με την Ουντινέζε δηλώσατε ότι θα θέλατε τον Τόρζε (σ.σ. Ρουμάνος μέσος της Ουντινέζε) στον ΠΑΟΚ. Μήπως υπάρχει το ενδεχόμενο μεταγραφής του;

«Συνάντησα τον Γκαμπριέλ Τόρζε πριν το παιχνίδι και μιλήσαμε. Ήταν λυπημένος. επειδή αγωνίζεται σπάνια στην Ουντινέζε. Είπα ότι θα τον έπαιρνα στον ΠΑΟΚ και θα έπαιζε αστειευόμενος. Δεν έχουμε συζητήσει τίποτα με τους Ιταλούς για μεταγραφή του Τόρζε στον ΠΑΟΚ».

Υπήρχαν οικονομικά προβλήματα στο σύλλογο; Υπήρχε κίνδυνος αποκλεισμού της ομάδας λόγω μεγάλων χρεών;

«Υπήρχαν ορισμένα προβλήματα, αλλά ήταν μικρότερα απ' όσαο παρουσιάστηκαν. Δημιουργήθηκε υπερβολικός "θόρυβος" γύρω από το θέμα. Τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο, οι άνθρωποι που διοικούν το σύλλογο έχουν καταφέρει να μειώσουν τα κόστη και είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση για τη νέα περίοδο».

Μπροστά σας υπάρχει ένα τοπικό ντέρμπι με τον Άρη. Υπάρχει ειδική προετοιμασία γι' αυτό;

«Η... ειδική μας προετοιμασία είναι η ξεκούραση. Με ύπνο και ανάκτηση δυνάμεων, γιατί δεν είναι καθόλου εύκολο να παίξουμε κόντρα στον Άρη λίγες μόνο μέρες μετά τον αγώνα με την Ουντινέζε, που είχε μεγάλες απαιτήσεις για μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: