Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

«Λέτο, εσύ θα πας στη Ρόμα»!

«Λέτο, εσύ θα πας στη Ρόμα»!
Μήνυμα στον Σεμπαστιάν Λέτο να μην ανησυχεί για τη μεταγραφή του στη Ρόμα έχει στείλει η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου, όπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της εφημερίδας SportDay.

Πριν από λίγες μέρες ο μάνατζερ του Αργεντινού μεσοεπιθετικού του Παναθηναϊκού είχε δηλώσει ότι ο πελάτης του θα γίνει παίκτης των «τζιαλορόσι» των ερχόμενο Ιούνιο, αφού δεν προχώρησε το ενδιαφέρον των Ρωμαίων τον περασμένο Ιανουάριο.

Η Ρόμα ήθελε να πάρει τον Λέτο μέσα στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο, όμως δεν ήθελε να μπει σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό και κινήθηκε για τον δανεισμό του Βραζιλιάνου Μαρκίνιο.

Η επιλογή της ιταλικής ομάδας «χάλασε» τον Αργεντινό, όμως το μήνυμα της διοίκησης ήταν πως «δεν πρέπει να ασχολείσαι με τον Μαρκίνιο. Αυτός μπορεί να παίξει και δεξιά και στην τελική, το καλοκαίρι θα αποφασιστεί αν θα τον αγοράσει η Ρόμα ή όχι. Για σένα, θα κινηθούν σίγουρα…».

Όσον αφορά τις 6-7 ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 25χρονο άσο είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Λιλ, η Μπορντό, η Γαλατασαράι, η Φιορεντίνα και μερικές ακόμα που δεν έχουν γίνει γνωστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: