Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Εκτός οι Σιόβας και Κούτσι!!

Εκτός οι Σιόβας και Κούτσι
Χωρίς τους τιμωρημένους Σιόβα και Κούτσι θα παραταχθεί στο κυριακάτικο (19/2) ματς με τον Ολυμπιακό, για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ο Πανιώνιος.

Επίσης, εκτός αποστολής έμεινε ο Πετκάκης, ο οποίος έχασε αρκετές προπονήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αλλά και οι Μιλοβάνοβιτς, Αμπντουλάγιεφ, Οκόγιε και Πόγκασιτς.

Στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Πανιωνίου, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Ο Άκης Μάντζιος αποφάσισε να μην πάρει στο Καραϊσκάκη τους Σιόβα και Κούτσι, οι οποίοι θα εκτίσουν τις ποινές τους.

Ο Έλληνας αμυντικός έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ ο Φινλανδός επιθετικός έχει επτά, με τη δεύτερη αγωνιστική να την εκτίει στο ματς του Ηρακλείου κόντρα στον ΟΦΗ.

Επίσης, ο προπονητής των «κυανέρυθρων» έκρινε πως ο Γιώργος Πετκάκης δεν είναι ακόμα έτοιμος για να προσφέρει τις υπηρεσίες του, καθώς είχε χάσει αρκετές προπονήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Αναλυτικά ο Άκης Μάντζιος επέλεξε τους: Σιδεράκη, Μιχαηλίδη, Αυλωνίτη, Όμο, Κουλουχέρη, Κούρο, Κούρντι, Πιέρ, Αντούνιες, Ρόκα, Ρόβα, Μενδρινό, Γουνδουλάκη, Σάμαρη, Αναστασόπουλο, Ντούνη, Ντιμπαλά, Σταυροθανασόπουλο, Σκέμπρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: