Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Καραγεωργίου: «Κάποτε έπρεπε να εκτίσει»

Καραγεωργίου: «Κάποτε έπρεπε να εκτίσει»
Ό,τι μπορούσε προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό έκανε ο Εργοτέλης, δεδομένου ότι αγωνιζόταν με πολλές και σημαντικές απουσίες, σύμφωνα με τον Νίκο Καραγεωργίου.

Ο τεχνικός των Κρητικών, ανέφερε πως η ομάδα του «πλήρωσε» ένα μικρό διάστημα αδράνειας, όταν και δέχθηκε τα δυο τέρματα από τους «πράσινους» (0-2), ενώ εξήγησε την επιλογή να εκτίσει στο σημερινό ματς ο Μπούντιμιρ, ως εξής:

«Κάποτε έπρεπε να γίνει. Τον θέλουμε σε παιχνίδι που μπορούμε να χτυπήσουμε».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Οπωσδήποτε δεν είναι ευχάριστο αποτέλεσμα, διότι ηττηθήκαμε στην έδρα μας. Δεν έχει σημασία ο μεγάλος αντίπαλος, ζητάμε τους βαθμούς παντού. Δεν το καταφέραμε διότι χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, ο Παναθηναϊκός μας τιμώρησε και τελείωσε το παιχνίδι. Δεν είναι το καλύτερο, όμως εμείς έχουμε μάθει να λειτουργούμε υπό πίεση και θα προετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια, ελπίζοντας να έχουμε προσθήκες από τους τραυματίες και να πάρουμε βαθμούς στη συνέχεια του προγράμματος, με αντιπάλους με τους ίδιους στόχους».

Για την έλλειψη φάσεων: «Ούτε ο Παναθηναϊκός έκανε φάσεις, εμείς πιέσαμε πιο πολύ στο πρώτο μέρος. Πληρώσαμε τα λίγα λεπτά που αδρανήσαμε. Εάν δεν δεχόμασταν το γκολ εκεί θα ήταν αλλιώς. Δεν με απασχολεί ότι δεν κάναμε φάσεις. Είχαμε απώλειες στο επιθετικό κομμάτι και δεν μου προκαλεί ανησυχία αυτό».

Για τον προγραμματισμό των απουσιών: «Ο Μπούντιμιρ κάποτε έπρεπε να εκτίσει. Τον θέλουμε σε παιχνίδι που μπορούμε να χτυπήσουμε, με αντιπάλους ανάλογης δυναμικότητας. Ο Λεάλ έδειχνε ότι θα ήταν καλά, όμως την Πέμπτη μπήκε στο πρόγραμμα της ομάδας, αλλά ένιωθε ενοχλήσεις».

Για τις επόμενες υποχρεώσεις των Κρητικών: «Αν μείνεις πίσω στη βαθμολογία είναι λογικό να κυνηγάς. Εμείς είχαμε αναποδιές που μας κράτησαν πίσω και δεν πετύχαμε το στόχο μας. Δεν έχει πολυτέλεια ο Εργοτέλης να έχει απουσίες τους πέντε καλύτερους και να νικήσει τον Παναθηναϊκό. Το ξέρετε. Θέλουμε να νικήσουμε όσα ματς μπορούμε και περιμένουμε τις επιστροφές».

Για τη χρησιμοποίηση του Καρέλη: «Τον έβαλα και στο Χαριλάου. Γενικότερα εγώ βρίσκομαι εδώ για να προστατέψω το σύλλογο. Ο Εργοτέλης έχει μια δαπάνη 4-5 εκατομμυρίων ευρώ, η ομάδα πρέπει να παίζει στη Σούπερ Λίγκα και να κάποια στιγμή να κάνει το βήμα παραπάνω. Με μικρά παιδιά δεν σώζεσαι. Θέλουμε να τα ενσωματώσουμε σταδιακά, ώστε να βοηθήσουν. Για παράδειγμα, ο Σαρρής και ο Καβουσάκης άρπαξαν τις ευκαιρίες τους. Το ίδιο θα συμβεί με τον Καρέλη και να μην αναφέρουμε ονόματα. Να τον δούμε να παίξει πρώτα μπάλα και μιλάμε για αυτόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: