Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

«Εχουν μεγαλώσει οι απαιτήσεις»

«Εχουν μεγαλώσει οι απαιτήσεις»
Ο Απόστολος Γιάννου ήταν το πρόσωπο της 21ης αγωνιστικής, αφού με δύο τέρματα οδήγησε τον ΠΑΟΚ στη νίκη με σκορ 2-0 επί του ΟΦΗ, καλύπτοντας και με το παραπάνω το κενό του απόντος, Κλάους Αθανασιάδη, κι έτσι σήμερα βραβεύθηκε για την απόδοσή του.

Ο νεαρός επιθετικός έχει αντιληφθεί ότι οι απαιτήσεις έχουν μεγαλώσει, ωστόσο δεν φοβάται να αναλάβει περισσότερες ευθύνες.

Τι ανέφερε για το ντέρμπι με τον Άρη και τη ρεβάνς με την Ουντινέζε.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Χαίρομαι πολύ για αυτό το βραβείο. Ελπίζω να υπάρξει και συνέχεια. Να δίνω αφορμή για τέτοια βραβεία. Είναι πολύ καλό για ‘μένα. Εκανα μια καλή αρχή, θέλω να συνεχίσω, να γίνεται πιο συχνά αυτό και να πάρω κι άλλα βραβεία. Νομίζω ότι οι απαιτήσεις θα είναι μεγαλύτερες, αλλά κι εγώ μπορώ να ανταπεξέλθω σε όλα αυτά. Θα προσπαθώ σε κάθε αγώνα να γίνομαι καλύτερος.

Θέλαμε να ξεκουραστούμε, μια κι ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρώτα ο Άρης και μετά η Ουντινέζε. Χαλαρώσαμε και συγκεντρωθήκαμε σε αυτό το ματς».

Για το αν χωράει στο ίδιο σχήμα με τον Αθανασιάδη στην ενδεκάδα: «Γιατί όχι; Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μπορώ να παίξω όπου με χρειαστεί ο προπονητής μου».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: