Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

«Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια»

«Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια»
Δύσκολο παραμένει το έργο του ΠΑΟΚ για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ουντινέζε και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League, όπως δήλωσε ο Μπρούνο Τσιρίλο στη SportDay. «Θα χρειαστεί να κάνουμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουμε την Ουντινέζε και να την αποκλείσουμε», τόνισε ο Ιταλός αμυντικός. «Πρέπει να εφαρμόσουμε τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού», πρόσθεσε.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Τσιρίλο στη SportDay

Ποια είναι η βασική σκέψη σου εν όψει και της ρεβάνς μετά το 0-0 της Ιταλίας;

«Πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και το πιο σημαντικό ήταν ότι δεν δεχτήκαμε γκολ. Από εκεί και πέρα κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλει πως στον αγώνα ρεβάνς δεν θα έχουμε εύκολο έργο. Θα χρειαστεί να κάνουμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουμε την Ουντινέζε και να την αποκλείσουμε από την επόμενη φάση του Europa League. Το έργο μας θα είναι δύσκολο».

Κατά την εκτίμησή σου, όσον αφορά τη ρεβάνς, ο ΠΑΟΚ πρέπει να αμυνθεί το ίδιο καλά ή να επιδιώξει ένα πιο επιθετικό παιχνίδι;

«Παραδέχομαι ότι στην Ιταλία δεν είχαμε τόσες πολλές ευκαιρίες σε σύγκριση με προηγούμενα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας στη Τούμπα, να αλλάζουμε συνεχώς την μπάλα για να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να πετύχουμε το γκολ. Πρέπει να εφαρμόσουμε τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού και στη διάρκεια του αγώνα μπορεί να έρθει αυτό που θέλουμε όλοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: