Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Τριετής αποκλεισμός σε οπαδό!!

Τριετής αποκλεισμός σε οπαδό
Με τρία χρόνια αποκλεισμό από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα τιμωρήθηκε ο οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι που επιτέθηκε φραστικά στον Γκλέν Τζόνσον με υβριστικά συνθήματα και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς, κατά τη διάρκεια της ήττας (3-0) της Λίβερπουλ στο «Etihad», στις αρχές Ιανουαρίου.

Ο 36χρονος άνδρας, ονόματι Άντριου Ντέιλ, βρήκε την ευκαιρία σε εκτέλεση πλαγίου άουτ από τον Γκλεν Τζόνσον και με ανάρμοστη συμπεριφορά και συνθήματα, που μάλιστα ενόχλησαν όσους βρίσκονταν κοντά του και είχαν μαζί τους μικρά παιδιά, προσέβαλε τον έγχρωμο μπακ των «κόκκινων»!

Αν και αρχικά ο Ντέιλ αρνήθηκε οποιαδήποτε κατηγορία, παραδέχτηκε όλα όσα άκουσαν τόσο οι υπόλοιποι οπαδοί σε εκείνο το παιχνίδι, όσο και οι stewards που επενέβησαν, για να του επιβληθεί από το δικαστήριο του Μάντσεστερ ποινή τριετούς αποκλεισμού από το γήπεδο και χρηματικό πρόστιμο 400 λιρών. Όπως μάλιστα έγινε γνωστό και απεφάνθη η δικαιοσύνη, ο οπαδός – ρατσιστής, είχε καταναλώσει αρκετά μεγάλη ποσότητα αλκοόλ προτού βρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τη μάχη της Σίτι με τη Λίβερπουλ!

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: