Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

«Παραστράτησε» η Νόριτς!!

«Παραστράτησε» η Νόριτς
Η «τριπλέτα» των φαβορί για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Αγγλίας… έσπασε από την εξυπνάδα των «αλεπούδων»! Η Λέστερ πέταξε εκτός συνέχειας τη Νόριτς με το υπέρ της 2-1 και μαζί με τις Μπόλτον και Έβερτον που επικράτησαν των Μίλγουολ (2-0) και Μπλάκπουλ (2-0) πήρε το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του θεσμού!

Στο «King Power Stadium», η ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον είχε προετοιμαστεί για το «μπαμ» και με τον Σον Στ. Λέτζερ έκανε το πρώτο βήμα που θα την οδηγούσε στην επιτυχία! Από κόρνερ του Μάρσαλ, ο Άγγλος αμυντικός έκανε το 1-0! Η απάντηση ήρθε σχετικά άμεσα. Ο Μπένετ ανατράπηκε από τον Κάσπερ Σμάιχελ στο 23ο λεπτό, ο Χούλαχαν ανέλαβε την εκτέλεση κι αφού πρώτα αστόχησε, εκμεταλλεύτηκε το «ριμπάουντ» για το 1-1! Το τελικό σκορ που οριστικοποίησε και την έκπληξη σε αυτή τη φάση του Κυπέλλου, διαμόρφωσε ο Νιούτζεντ στο 71’ με σουτ στη γωνία!

Η Έβερτον χρειάστηκε έξι λεπτά, έχοντας καταστήσει σαφή τον τίτλο του φαβορί που είχε καρπωθεί, από τα πρώτα 49 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με τη Μπλάκπουλ! Τόσα ήταν αρκετά για τον Ρόιστον Ντρέντε ώστε να βρεθεί στο κατάλληλο σημείο από σέντρα του Γκιγιέ και να ανοίξει το σκορ! Οι «seasiders» θυμήθηκαν τα… ζόρια που αντιμετώπιζαν την περσινή αγωνιστική περίοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού τα «ζαχαρωτά» στο 6ο λεπτό πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Στρακουαλούρσι από εκτέλεση κόρνερ του Ντρέντε! Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες με καλή κυκλοφορία, άριστη λειτουργία μεταξύ των γραμμών και με την αυτοπεποίθηση στα ύψη, δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το σκορ μέχρι τέλους. Ο Φίλιπς αστόχησε σε πέναλτι στις καθυστερήσεις για το σύνολο του Χόλογουεϊ.

Στο «Ντεν», η Μίλγουολ βρέθηκε και αυτή σε δύσκολη θέση από τα πρώτα λεπτά! Ο Μιγιάκι με ατομική προσπάθεια στο 4’ έβαλε τη Μπόλτον μπροστά στο σκορ, ενώ ο Ενγκόγκ ήταν αυτός που με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού έκλεψε τη δόξα «κεραυνοβολώντας» από περίπου 25 μέτρα την εστία του εστία του Μίλντενολ για το τελικό 2-0!

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: