Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Χωρίς αναστολές…!!

Χωρίς αναστολές…
…αλλά με αναβολές!

Μια βδομάδα πριν την αναστολή που αποφάσισε, η Σούπερ Λίγκα επιστρέφει στις παλιές… λειψές αγωνιστικές!

Με τη ΓΓΑ, λοιπόν, να στέλνει «αδιάβαστο» το ΑΕΚ-ΟΦΗ, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί διαβασμένος απ’ το μάθημα της Λιβαδειάς στο Παγκρήτιο.

Κι αφού ο Ολυμπιακός κάνει πρόβα Ευρώπης με τον Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και Άρης θα κάνουν μάταιο οποιοδήποτε σχέδιο εξόδου για το απόγευμα της Κυριακής!


Σάββατο, 18/2

SKODA Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης (17:15, ΝΕΤ)

Όταν παίρνει φόρα, φόρα κατηφόρα! «Ματιασμένη» απ’ το απίστευτο αήττητο δέκα αγώνων, η Ξάνθη όχι μόνο δεν έχει σταυρώσει πόντο τρεις αγωνιστικές, αλλά δεν έχει σκοράρει καν! Αν δεν λύσει το… ξόρκι ούτε με τον Αστέρα (που επιβεβαίωσε πάντως στη Λιβαδειά ότι μπορεί να νικά και εκτός) η εγκατάσταση στον ημιόροφο της βαθμολογίας θ’ αρχίσει να μοιάζει μόνιμη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ποντίκης (Πρέβεζας), Δημητριάδης (Καστοριάς)

ΓΗΠΕΔΟ: Πηγάδια





Εργοτέλης-Παναθηναϊκός (17:15, NovaSports 2)

Πρώτα Κρήτη, μετά «σπίτι»! Στο πρώτο από τα τρία βήματα που του απέμειναν για να υποδεχθεί πρωτοπόρος τον Ολυμπιακό (ακολουθούν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ), ο Παναθηναϊκός δεν έχει πολυτέλειες για στραβοπατήματα τύπου Λιβαδειάς. Απέναντι σ’ έναν… ενδεικτικό Εργοτέλη (πολλές απουσίες συμπεριλαμβανομένης και του Λεάλ) οι «πράσινοι» θέλουν να κερδίσουν το δικαίωμα να δουν ξαπλωμένοι στο +5 το ματς του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γούκος (Ηπείρου), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: Παγκρήτιο

Το περσινό ματς




ΑΕΚ-ΟΦΗ (αναβλήθηκε)


Κυριακή, 19/2

Παναιτωλικός-Λεβαδειακός (15:00, NovaSports 2)

Εκδίκηση ή… κατολίσθηση; Τέσσερις μέρες μετά την «κλωτσιά» που συνέχισε την κατρακύλα του και τον έστειλε για πρώτη φορά κάτω από τη ζώνη, ο Παναιτωλικός βρίσκει ξανά μπροστά του (και βαθμολογικά πλέον) τον Λεβαδειακό. Με την πλάτη κολλημένη στον τοίχο των δέκα αγώνων χωρίς νίκη και τον Λεμονή να μην μπορεί να εμποδίσει το δεύτερο «τιμολόγιο» από τη Δόξα, οι Αγρινιώτες δύσκολα θα μείνουν όρθιοι αν τους πιάσουν πελάτες ΚΑΙ οι Βοιωτοί.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Γουργιώτης (Φθιώτιδας)

ΓΗΠΕΔΟ: Παναιτωλικού


ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος (15:00, NovaSports 3)

Παναγιά… βοήθα! Χωρίς δικαίωμα για παράπονο εσχάτως από τη Μεγαλόχαρη (τρία ματς αήττητος) ο Άγγελος Αναστασιάδης δείχνει να μπορεί και μόνος του, πάντως, να τραβήξει τον ΠΑΣ από το ισόγειο. Μακριά από ‘κει -αλλά και από τον καλό του εαυτό για αρκετό διάστημα- ο Ατρόμητος θέλει να θυμηθεί πως είναι τα διπλά (από τις 11 Σεπτέμβρη) και ν’ αποδείξει ότι η τριάρα επί της Κέρκυρας ήταν η αρχή μόνο της επιστροφής στην πεντάδα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρσιώτης (Κορινθίας), Γρεβένης (Χαλκιδικής)

ΓΗΠΕΔΟ: «Ζωσιμάδες»


Κέρκυρα-Δόξα Δράμας (17:15, NovaSports 3)

Τη Δόξα πολλοί… ενίκησαν! Άλλοι τόσοι όμως (και ισχυρότεροι από την Κέρκυρα) τα βρήκαν μπαστούνια απέναντί της. Οι «Φαίακες» πέτυχαν στο Καυταντζόγλειο το πρώτο τους διπλό, ωστόσο χρειάζονται το νταμπλ με τους Δραμινούς για να γεμίσουν βαθμολογικό οξυγόνο τα πνευμόνια τους. Αυτά που θα τους βγάλει… έξω η ομάδα του Κατσαβάκη, αν κάνουν το λάθος (που πλήρωσε με εξάποντο ο Παναιτωλικός) και την υποτιμήσουν.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Μαγιάννης (Άρτας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Κέρκυρας


Ολυμπιακός-Πανιώνιος (17:15, NovaSports 2)

Από τη Μόσχα έρχεται και στην κορφή… θέλει να βλέπει! Μετά την εκπληκτική απόδραση από το «Λουζνίκι» και πριν τη ρεβάνς με τη Ρούμπιν που (ελπίζει πως) θα σφραγίσει την πρόκριση στους «16» του Europa League, ο Ολυμπιακός έχει άλλη υπόθεση να διεκπεραιώσει: Να προσπεράσει τον (φιλότιμο, αλλά ακίνδυνο εκτός έδρας) Πανιώνιο και -είτε να εκμεταλλευτεί τυχόν γκέλα του Παναθηναϊκού, είτε να παραμείνει σε απόσταση βολής απ’ αυτόν.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Κωσταράς (Αιτ/νίας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Γ. Καραϊσκάκης»





ΠΑΟΚ-Άρης (19:30, NovaSports 1)

Σςςςςς, έχει ντέρμπι! Το μόνο γεγονός (μαζί με το παιχνίδι του… άλλου γύρου) που νεκρώνει τη δραστηριότητα της συμπρωτεύουσας είναι εδώ! Όρθιος ΚΑΙ στο «Φρίουλι» και άχαστος στην Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ δεν έχει χώρο για Ουντινέζε στο μυαλό όταν υπάρχει Άρης! Και όχι οποιοσδήποτε Άρης! Αλλά ο βελτιωμένος, ο μεταμορφωμένος, που κάνει τρεις σερί νίκες και από ατυχία (και Εργοτέλη) δεν πάει ακόμα πιο φουριόζος για play-off στην Τούμπα!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτ/νίας), Τάτσης (Ηπείρου)

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα




Η επόμενη αγωνιστική (23η)

Σάββατο, 25/2

Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης (17:15)
SKODA Ξάνθη-Παναιτωλικός (19:30)
Άρης-ΑΕΚ (19:30)

Κυριακή, 26/2

Λεβαδειακός-Κέρκυρα (15:00)
Πανιώνιος-Ατρόμητος (15:00)
Δόξα Δράμας-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15)
ΟΦΗ-Ολυμπιακός (17:15)
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (19:30)

*Υπενθυμίζεται πως η Σούπερ Λίγκα έχει αποφασίσει την αναστολή του πρωταθλήματος για την 23η αγωνιστική.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: