Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ούτε την Κυριακή το ΑΕΚ-ΟΦΗ!!

Ούτε την Κυριακή το ΑΕΚ-ΟΦΗ!
Δεν είναι… γραφτό τους να παίξουν αυτό το Σ/Κ!

Αφού αναβλήθηκε για το Σάββατο από τη ΓΓΑ και ορίστηκε την Κυριακή από τη Σούπερ Λίγκα, το ΑΕΚ-ΟΦΗ αναβάλλεται ξανά από τη ΓΓΑ!

Όπως έγινε γνωστό, το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί τελικά ούτε αύριο και δεν αποκλείεται να μεταφερθεί μέσα στην εβδομάδα αν μετατεθεί το ματς Κυπέλλου των Κρητικών με τον Πανσερραϊκό.

Ο αγώνας αναβλήθηκε αρχικά το Σάββατο λόγω φόβων που εξέφρασε η Αστυνομία για τυχόν επεισόδια από οπαδούς που θα προσπαθούσαν να εισβάλλουν στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ έλεγε πως δεν ήταν δική της απόφαση, ο ΟΦΗ φώναζε κι έλεγε να διεξαχθεί κανονικά, η ΓΓΑ δεν το συζητούσε.

Και μετά… ήρθε η Σούπερ Λίγκα! Η διοργανώτρια ανακοίνωσε πως το παιχνίδι θα γίνει τελικά στις 17:15 της Κυριακής. Η Αστυνομία έλεγε ότι πλέον μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια του ματς, η ΑΕΚ φερόταν, επίσης, να επιθυμεί τη διεξαγωγή του, ωστόσο πλέον ο ΟΦΗ φερόταν να μη θέλει, αφού έχει και το ματς Κυπέλλου την Τετάρτη με τον Πανσερραϊκό!

Και κάπου εκεί επέστρεψε η ΓΓΑ. Με νέα απόφαση, λοιπόν, του κ. Μπιτσαξή που αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα προσεχώς, ο αγώνας αναβάλλεται εκ νέου. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να μην καθυστερήσει πολύ ο ορισμός του και συγκεκριμένα να πάει για την προσεχή Τετάρτη -αν συναινέσει, ωστόσο, η ΕΠΟ ν’ αναβάλλει το προγραμματισμένο παιχνίδι Κυπέλλου του ΟΦΗ με τον Πανσερραϊκό.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: