Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

«Ο Μουρίνιο ετοιμάζει τη νέα σεζόν της Ρεάλ»

«Ο Μουρίνιο ετοιμάζει τη νέα σεζόν της Ρεάλ»
Σίγουρος ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης τουλάχιστον για ακόμη έναν χρόνο εμφανίστηκε ο Εμίλιο Μπουτραγκένιο. Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της «βασίλισσας» επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της AS, η οποία πριν από μερικές ημέρες είχε αποκαλύψει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καταρτίσει ήδη το πλάνο της ομάδας για το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Έχει δύο χρόνια ακόμη συμβόλαιο και είναι χαρούμενος εδώ. Δεν έχω μιλήσει μαζί του, αλλά γνωρίζω την κατάσταση. Μας έχει δείξει ότι του αρέσουν όλα. Μπορεί η ιστορία να ξεκίνησε από τον αγγλικό Τύπο, αλλά όχι από τον σύλλογο. Η επόμενη σεζόν έχει σχεδιαστεί από εκείνον», ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος επιθετικός.

Στη συνέχεια, σχολίασε τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στους Μαδριλένους και την Μπαρτσελόνα στη βαθμολογία της Primera Division: «Εάν ρωτήσετε τον κόσμο θα σας πει ότι έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Ωστόσο, στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να πεις κάτι τέτοιο. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, αφού έχουμε να παίξουμε στις έδρες της Οσασούνα, της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα. Επίσης, έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη Βαλένθια και τη Σεβίλλη. Την ίδια ώρα, έχουμε το Champions και θέλουμε να φτάσουμε στο τέλος».

Καταλήγοντας, ο Μπουτραγκένιο τόνισε: «Το Champions League είναι ο πόθος μας. Το έχω αισθανθεί από την πρώτη μέρα που έχω έρθει σε αυτή την ομάδα. Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι τα φαβορί, αφού έχουν τους ποδοσφαιριστές και την ικανότητα να το κατακτήσουν».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: