Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Αλμπέλδα: «Θα παίζω μέχρι να… καταρρεύσω»

Αλμπέλδα: «Θα παίζω μέχρι να… καταρρεύσω»
Αποφασισμένος να παίζει ποδόσφαιρο μέχρι να… καταρρεύσει παρουσιάστηκε ο Νταβίντ Αλμπέλδα, μιλώντας στην εφημερίδα «Marca». Ο 34χρονος αμυντικός χαφ υπέγραψε για ακόμη έναν χρόνο στη Βαλένθια και τόνισε ότι «ο ενθουσιασμός και η δυνατή ψυχολογία μου είναι οι κύριοι οδηγοί που με κάνουν να συνεχίζω».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλμπέλδα

«Το ποδόσφαιρο δεν γνωρίζει από μέλλον ή παρελθόν, ξέρει απλά από επιδόσεις. Εγώ θέλω να αγωνίζομαι μέχρι να… καταρρεύσω. Ο ενθουσιασμός και η δυνατή ψυχολογία μου είναι οι κύριοι οδηγοί που με κάνουν να συνεχίζω. Ένας 50χρονος δεν μπορεί να το εξηγήσει… (γέλια). Το σκέφτομαι κάθε χρόνο, κάθε φορά που κάθε φορά που νομίζω ότι η επόμενη σεζόν θα είναι περισσότερο δύσκολο να ανταποκριθώ», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός και συνέχισε:

«Πρόσφατα ανανέωσα για ακόνη ένα χρόνο και δεν μπορώ να κρύψω πόσο δύσκολο σε αυτή την ηλικία να επεκταθεί το συμβόλαιο ενός ποδοσφαιριστή. Βέβαια, σημαντικό ρόλο παίζει η απόφαση του προπονητή και θα είμαι χαρούμενος να συνεχίσω τα επόμενα χρόνια και όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν»

Καταλήγοντας, ο πρώην διεθνής άσος τόνισε: «Ποτέ δεν μετάνιωσα που έμεινα στη Βαλένθια. Σε γενικά γραμμές δεν παραπονιέμαι. Είχα πολύ άσχημη σεζόν, αλλά ξεπέρασα τα προβλήματά μου και συνεχίζω την προσπάθειά μου. Έκανα αυτό που ήθελα».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: