Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

«Ντοπάρισμα» ενόψει ντέρμπι!!

Καστίγιο, Παπαζαχαρίας και Κανούλας έδωσαν το παρόν στην κοπή πίτας του SUPER-3 Επανoμής.
«Ντοπάρισμα» ενόψει ντέρμπι
Η κρύα νύχτα απέκτησε ζεστασιά και τα πυροτεχνήματα έδωσαν την ανάλογη λάμψη στην κοπή της πίτας του SUPER-3 Επανομής. Στο γνωστό προάστιο της Θεσσαλονίκης, που το «κίτρινο» χρώμα όχι απλά κυριαρχεί αλλά τείνει να γίνει το μοναδικό, το παράρτημα του Συνδέσμου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, παρουσία δεκάδων μελών.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν και τρεις ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ οι δύο εκ των οποίων ‘γηγενείς’, Παπαζαχαρίας και Κανούλας. Αυτοί σε ρόλο ‘ξεναγού’ καλωσόρισαν και τον Νέρι Καστίγιο, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο. Όλοι ζήτησαν από τους παίκτες των Κίτρινων τη νίκη στο Κυριακάτικο ντέρμπι καθώς εκτός από το γόητρο οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικότεροι στην προσπάθεια για μία θέση στην πεντάδα. Οι ίδιοι υποσχέθηκαν πως θα τους ανταποδώσουν με μεγάλη προσπάθεια.
Για την ιστορία ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο νεαρός επιθετικός του ΑΡΗ στον οποίο ευχήθηκαν γρήγορα να καθιερωθεί και να βοηθήσει αν είναι δυνατόν την αγαπημένη του ομάδα στον στόχο για τα πλέι οφ πετυχαίνοντας αρκετά γκολ.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: