Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

«Είμαστε καφενεία»!!

«Είμαστε καφενεία»
Η αστυνομία και η ΓΓΑ έδωσαν τη… λύση αναβάλλοντας τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ επικαλούμενες λόγους ασφαλείας, διότι η Ένωση δεν μπόρεσε να σφραγίσει εισιτήρια λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Το μεγάλο ερώτημα όμως που τίθεται από τους οπαδούς της δεν αφορά μόνο το παιχνίδι που δεν θα πραγματοποιηθεί αλλά την υπόθεση που καίει –αυτή την χρονική στιγμή- όλους τους φίλους της ομάδας: Την αδειοδότηση από την UEFA.

Εάν οι υπεύθυνοι δεν καταφέρνουν να καλύψουν ένα ποσό 200.000 ευρώ, τότε πώς θα καλυφθούν τα 4 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για να πάρει η Ένωση την άδεια από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος και ο αντίστοιχος του «Θεμελίου 21», Γιάννης Βούρος προσπάθησαν να βρουν μια λύση για το θέμα των εισιτήριων αλλά δεν τα κατάφεραν.

Μάλιστα, ο πρώτος υποστήριξε ότι δεν έλαβε καμία απάντηση στα e-mail που έστειλε προς τους μετόχους με τα οποία ενημέρωνε για το πρόβλημα.

Την στιγμή αυτή, λοιπόν, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ παραμένει άφαντος. Μάλιστα, σύμφωνα με τη Sportday ο Νίκος Νοτιάς φέρεται να μην έχει αλλάξει στάση σε σχέση με τις θέσεις του στη Γενική Συνέλευση της ΑΕΚ.

«Να βοηθήσουν όλοι και όχι μόνο εμείς, οι δύο», ήταν το μήνυμα που φέρεται να είχε στείλει σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε πριν από ημέρες με τον Πέτρο Παππά.

Ο Χιώτης εφοπλιστής δεν πήρε θέση τη χθεσινή ημέρα, αρνούμενος να βγει μπροστά και να δώσει λύση στο ζήτημα των εισιτηρίων.

«Είμαστε καφενεία»
Την ίδια στιγμή, οι ποδοσφαιριστές εμφανίζονται αρκετά απογοητευμένοι από όσα συνέβησαν χθες και την αδυναμία καταβολής του ποσού των 200.000 ευρώ για να σφραγιστούν τα εισιτήρια.

Οι περισσότεροι έμαθαν το πρόβλημα όταν μαζεύτηκαν στο ξενοδοχείο που συνήθως διανυκτερεύει η ομάδα πριν τα εντός έδρας παιχνίδια.

Όταν μάλιστα έμαθαν την απόφαση της ΓΓΑ για την αναβολή του αγώνα με τον ΟΦΗ, τότε η απογοήτευση έγινε ακόμη μεγαλύτερη. Ακούστηκαν πολλά και διάφορα σχόλια. Όμως μια από τις ατάκες που έκανε εντύπωση και αντικατοπτρίζει τον προβληματισμό τους ήταν ότι «είμαστε καφενεία».

Η ουσία πάντως είναι ότι το παιχνίδι που δεν πραγματοποιείται θα αποτελέσει μια πολύ μεγάλη πληγή στο γόητρο της ομάδας που έχει μπροστά της μια πολύ μεγάλη μάχη (αυτή για την αδειοδότηση από την UEFA) η οποία μπορεί να πλήξει ακόμη περισσότερο!

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: