Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Οπαδοί δυνάστες!!

Το σχέδιο των «σφιγμένων» παραγόντων, στη δύσκολη οικονομικά εποχή, είναι η ελπίδα για (μετοχική) βοήθεια από τον κόσμο κάθε ομάδας. Το όνειρο κάθε οπαδού, άλλωστε, είναι να μπορεί να έχει λόγο στα κοινά της ομάδας.
Οπαδοί δυνάστες
Διότι είναι πολλοί οι «προπονητές της εξέδρας», ωστόσο εσχάτως είναι αρκετοί και εκείνοι που θέλουν να λαμβάνουν μέρος στις διοικητικές αποφάσεις των ομάδων.
Ακόμη και χωρίς να το επιδιώκουν... Οπως οι φανατικοί φίλοι της Νάπολι, που έχουν στο παθητικό τους δεκάδες κατηγορίες για επεισόδια και παραβάσεις κατά του ποδοσφαίρου και του νόμου, όμως φαίνεται πως θα «κατηγορηθούν» και για εμπλοκή στον σχεδιασμό του ρόστερ της ιταλικής ομάδας. Μία διετής έρευνα των αρχών οδήγησε στη σύλληψη 11 μελών του γκρουπ «Bronx» των Ultras της Νάπολι, με κατηγορίες για εγκλήματα τόσο στην Ιταλία όσο και στο εξωτερικό. Αλλά οι Αρχές ισχυρίζονται πλέον πως βάσει των ερευνών προκύπτει ότι πολλοί από τους συλληφθέντες διατηρούν φιλική σχέση με παίκτες!
Ο δημόσιος κατήγορος, Τζιοβάνι Μελίλο, εξήγησε ότι «κάποιοι αθλητές έχουν επαφές με τους σκληροπυρηνικούς φαν, διότι πιστεύουν πως αυτοί θα ασκήσουν επιρροή όταν έρθει η στιγμή για μεταγραφές, αποχωρήσεις ή ανανεώσεις συμβολαίων»!!! Ενα διαφορετικό είδος... λαϊκής βάσης.
Πηγή: Εθνοσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: