Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ελληνικό ποδόσφαιρο το μεγαλείο σου!!

Ελληνικό ποδόσφαιρο το μεγαλείο σου!
Τελικά πρέπει να παίζουν με τα νεύρα μας! Η τέλεση ή όχι του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ και τα όσα συμβαίνουν από χθες αποδεικνύουν περίτρανα τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες ότι –τελικά- το παιχνίδι της Ένωσης με την Κρητική ομάδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 17.15. Ωστόσο, ακόμη και μετά από την ανακοίνωση αυτή, η διεξαγωγή του δεν έχει «κλειδώσει» ακόμη, καθώς δεν έχει δώσει την συγκατάθεσή του, το όργανο που χθες αποφάσισε να το αναβάλει.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού…

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες ο γγΑ, Πάνος Μπιτσαξής δεν φαίνεται να είναι υπέρ της τέλεσης του αγώνα, φοβούμενος ακόμη για επεισόδια που μπορούν να γίνουν από οπαδούς σε προσπάθειά τους να μπουν στο γήπεδο.

Θυμίζουμε ότι ο παιχνίδι εάν τελικά πραγματοποιηθεί, θα γίνει χωρίς την παρουσία κόσμου καθώς η ΑΕΚ, δεν κατάφερε να σφραγίζει τα εισιτήρια, λόγω τω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Έτσι, στη σύσκεψη που έγινε αποφασίστηκε να γίνει αλλά σε αυτή την απόφαση δεν έδωσε την συγκατάθεσή του ο κ.Μπιτσαξής.

Πώς έχει η κατάσταση αυτή την στιγμή; Σας παραθέτουμε όλες τις πληροφορίες για να αντιληφθείτε το μπάχαλο και το… μεγαλείο του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Η ΑΕΚ φέρεται να επιθυμεί να γίνει το παιχνίδι. Τι συμβαίνει με τον ΟΦΗ;

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Κρητικοί θέλουν να γίνει το παιχνίδι καθώς σκέφτονται αρκετά τα έξοδα που θα γλιτώσουν (από πτήσεις και διανυκτερεύσεις) εάν αυτό γίνει σε άλλη ημερομηνία.

Άλλα στοιχεία όμως φέρνουν ανθρώπους της Κρητικής ομάδας να μην θέλουν να γίνει καθώς την Τετάρτη παίζουν με τον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος και επιθυμούν να ξεκουραστούν. Εξάλλου βάσει των κανονισμών πρέπει να υπάρχει κι ένας διάστημα τριών ημερών ξεκούρασης. Έτσι στην περίπτωση που το παιχνίδι γίνει στην Κυριακή, τίθεται ζήτημα αλλαγής της ημερομηνίας του αγώνα με την ομάδα των Σερρών.

Η αστυνομία, πλέον δεν είναι αντίθετη. Δηλώνει ότι εγγυάται για την πραγματοποίηση της αναμέτρησης καθώς υπάρχει ο χρόνος για να ενημερωθούν οι οπαδοί της ΑΕΚ ότι το παιχνίδι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Κάτι που φέρεται να αποτελούσε τον μεγαλύτερο φόβο για την διεξαγωγή του σήμερα.

Παρά τις εγγυήσεις αυτές ο Πάνος Μπιτσαξής δεν πείθεται για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και δεν έχει δώσει και το τελικό «ΟΚ».

Περιμένουμε τις επόμενες ώρες να ξεκαθαρίσει το θέμα, με τις εκτιμήσεις να είναι τελικά υπέρ της πραγματοποίησης του αγώνα! Ή να μην παίρνουμε κι όρκο…

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: