Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ο ένας ντεμπούτο, ο άλλος… παράδοση!!

Ο ένας ντεμπούτο, ο άλλος… παράδοση!
Φαίνεται πως η παράδοση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο. Στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον Αστέρα Τρίπολης, μια από αυτές έσπασε και μια άλλη συνεχίστηκε. Παράλληλα υπήρξε και ντεμπούτο για τον Μανώλη Στεφανάκο, των Αρκάδων.

Ο Εμάνουελ Περόνε, ήταν αυτός που έβαλε το πρώτο γκολ του Αστέρα στην ακριτική πόλη, εδώ και τέσσερα χρόνια. Ο Αστέρας δεν είχε καταφέρει να πετύχει ένα γκολ στα Πηγάδια, όμως ο Αργεντινός ήρθε από τον πάγκο προκειμένου να σπάσει αυτή την άσχημη, για τους Αρκάδες, παράδοση.

Παράλληλα συνεχίστηκε ακόμα μια με αυτό το γκολ. Πιο συγκεκριμένα ο Αργεντινός σκοράρει σε κάθε επίσκεψή του στα Πηγάδια με όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί. Έχει πετύχει γκολ με Ιωνικό, Απόλλωνα Καλαμαριάς , Ατρόμητο και φυσικά τον Αστέρα.

Τέλος την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τον Αστέρα Τρίπολης έκανε και ο Μανώλης Στεφανάκος, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα της Αρκαδίας εδώ και δύο χρόνια. Ο νεαρός τερματοφύλακας έκανε και ένα… ζέσταμα καθώς διεκδικεί τη θέση του Χακόμπο, μαζί με τον Μπαντή, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: