Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Εθνικές… μεταγραφές!!

Εθνικές… μεταγραφές
Ενισχυμένη θα ταξιδέψει στη Βραζιλία και από εκεί στη Βενεζουέλα για να διεκδικήσει την πρόκριση στο Προολυμπιακό Τουρνουά η Εθνική. Μετά το χθεσινό ρεπό, οι παίκτες επιστρέφουν το απόγευμα στις προπονήσεις με τον Βασίλη Σπανούλη, που πήρε κάποιες ανάσες στα φιλικά του Κάουνας, να ανεβάζει ρυθμούς.

Στη βάση τους επιστρέφουν και οι Νίκος Ζήσης, Αντώνης Φώτσης και Γιάννης Μπουρούσης, που την Κυριακή ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στην Ιταλία. Ο «μπάτμαν» θα υποβληθεί σε εξετάσεις με την άφιξη στην Αθήνα για να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση είναι μετά το διάστρεμμα που υπέστη στον πρώτο τελικό του ιταλικού πρωταθλήματος, παρότι αγωνίστηκε κανονικά στα υπόλοιπα τέσσερα ματς. Ο γκαρντ της Σιένα έδειξε να ανυπομονεί μέσω του Twitter:




Οι τρεις παίκτες θα μπουν σταδιακά στο ρυθμό των προπονήσεων, για να ξεκουραστούν στο μέτρο του δυνατού, αλλά θα ταξιδέψουν την Παρασκευή με την υπόλοιπη ομάδα για τη Βραζιλία. Η «επίσημη αγαπημένη» στο Σάο Πάουλο θα κάνει προπονήσεις και θα δώσει τρία φιλικά για να προσαρμοστεί στις συνθήκες της Λατινικής Αμερικής (ειδικά στη διαφορά ώρας) πριν τα επίσημα ματς στις 2-8 Ιουλίου.

Το συγκρότημα του Ηλία Ζούρου θα αντιμετωπίσει στις 27 Ιουνίου τη Νιγηρία (στις 01:00 ώρα Ελλάδος), στις 28 τη Νέα Ζηλανδία (01:00 ώρα Ελλάδος) και στις 29 τη Βραζιλία (03:00 ώρα Ελλάδος). Οι δύο πρώτες αντίπαλοι προετοιμάζονται επίσης για το Προολυμπιακό Τουρνουά, ενώ η «σελεσάο» έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στο Λονδίνο ως δεύτερη στους Παναμερικανικούς Αγώνες.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: