Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Πρώτα οι επιφανείς, μετά ο κόσμος…!!

Οι επιφανείς Αρειανοί, οι επιχειρηματίες που έχουν την δυνατότητα να συνδράμουν πρέπει να το κάνουν αρχής γενομένης από σήμερα και την Πέμπτη να έχει συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό. Γράφει ο Χρύσανθος Τσαλτίδης.
Πρώτα οι επιφανείς, μετά ο κόσμος…
Σε όλα μου τα σημειώματα πριν την ημέρα ντροπής με την μη αδειοδότηση της ομάδας είχα σημειώσει ότι αυτό που πρέπει να αξιολογήσουμε σε όλες τις προτάσεις που ακούσαμε στις Γ.Σ. της κοινωνίας είναι το ποιος θα μας εγγυηθεί την εισροή χρημάτων στα ταμεία της ΠΑΕ.
Οι εγγυήσεις δόθηκαν, αλλά τα χρήματα δεν ήρθαν (πέρα από ένα ποσό 200-300 χιλιάδων ευρώ) με αποτέλεσμα να έχει φτάσει η κατάσταση εδώ που έφτασε. Και φυσικά και ο κόσμος στο συντριπτικό του ποσοστό στήριξε την μία πρόταση που υπήρχε από την μία γιατί ήταν η μόνη που έκανε λόγο για χρήματα και από την άλλη γιατί δεν υπήρχε και άλλη!
Από την στιγμή που όμως χρήματα δεν ήρθαν, αναγκαστικά ο ΑΡΗΣ πρέπει να περάσει στο plan B. Κι όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, ο κόσμος καλείται να βγάλει το κάρο από την λάσπη. Εγώ πιστεύω ότι αυτό που συμβαίνει με τον κόσμο του ΑΡΗ και άδικο είναι , αλλά κακά τα ψέματα με τις δυσκολίες που όλοι μας έχουμε αυτή την εποχή και πολύ δύσκολο είναι να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της ομάδας.
Η προσπάθεια είναι δεδομένη, η αγάπη για τον σύλλογο επίσης, το τρέξιμο από συνδεσμίτες προς αυτή την κατεύθυνση αδιαπραγμάτευτη, η ενότητα απαραίτητη και εξασφαλισμένη από την στιγμή που οι δυο μεγάλοι σύνδεσμοι του συλλόγου εξέδωσαν και την κοινή ανακοίνωση για άνοιγμα λογαριασμού.
Εδώ είναι και το σημαντικό σημείο. Οι επιφανείς Αρειανοί, οι επιχειρηματίες που έχουν την δυνατότητα να συνδράμουν πρέπει να το κάνουν αρχής γενομένης από σήμερα και την Πέμπτη να έχει συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό. Ξέρω ότι ήδη ορισμένοι άνθρωποι θα κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση και κακά τα ψέματα και απλός κόσμος για να βάλει τα 20-30 ευρώ που αυτή την εποχή θα του στερήσουν κάτι από τις βασικές του ανάγκες, θέλει να δει, να μάθει, να ακούσει ότι αυτός που ζει άνετα και έχει και πέντε φράγκα στην άκρη έκανε την αρχή.
Είμαι σίγουρος ότι συγκεκριμένοι άνθρωποι που έχουν τον ΑΡΗ στην καρδιά τους, θα βοηθήσουν ουσιαστικά. Την ίδια στιγμή όμως περιμένω κι από άλλους που δημόσια έχουν τοποθετηθεί να συνδράμουν. Περιμένω π.χ. από τον κ. Γράντα είτε να βοηθήσει με ένα σημαντικό ποσό είτε να πει ο άνθρωπος ότι δεν συμφωνεί με αυτή την κίνηση και να παραμείνει στην ησυχία του σπιτιού του.
Γιατί όταν ο κόσμος δει ότι οι επιφανείς βάζουν το χέρι στην τσέπη θα ακολουθήσει με τις δικές του δυνάμεις, αλλά και πολύ πιο εύκολα θα κάνει το… ντου στα διαρκείας.
Οι σύνδεσμοι με την κοινή του ανακοίνωση έδειξαν τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να λειτουργήσει όλος ο κόσμος του ΑΡΗ και φυσικά αφού βγει το καράβι από την λάσπη να κινηθούν και οι διαδικασίες για την απόδοση ευθυνών σε όσους πρέπει.
Προέχει όμως η σωτηρία…

πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: