Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Οι μεγάλες προσδοκίες των Ισπανών!!

Οι μεγάλες προσδοκίες των Ισπανών
«Θύματα» της ίδιας της επιτυχίας τους έχουν πέσει οι Ισπανοί, οι οποίοι έχουν γίνει στόχοι αδικαιολόγητης κριτικής ,αφού οι οπαδοί έχουν ξεχάσει να εκτιμούν αυτό που έχουν, σύμφωνα με τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε και τον Αντρές Ινιέστα.

Ο προπονητής της Ισπανίας απαντάει στους επικριτές του, τονίζοντας πως πλέον οι απαιτήσεις των οπαδών μοιάζουν παράλογες.

«Ίσως οι προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί είναι τόσο υψηλές που ο κόσμος δεν ικανοποιείται με τίποτα», δήλωσε ο 61χρονος τεχνικός για να συνεχίσει:

«Πήγαμε από τα χαμηλά στα ψηλά τόσο γρήγορα, που ίσως ο κόσμος δεν μπορεί να μας αξιολογήσει σωστά. Προφανώς βρισκόμαστε σε μία περίοδο εξτρεμισμού, είτε καλού είτε όχι, και δεν φαίνεται να υπάρχει ένα μέσο. Το ποδόσφαιρο θα αποφασίσει και θα μας τοποθετήσει εκεί που αξίζουμε να είμαστε».

Ο άσος των «φούριας ρόχας» αναφέρεται κυρίως στο γεγονός πως η Ισπανία, όπως κάθε άλλη ομάδα, αντιμετωπίζει δυσκολίες και επισημαίνει πως κάθε άλλο παρά εύκολο είναι το γεγονός να πετυχαίνουν μόνο νίκες.

«Η ομάδα έχει κερδίσει τον σεβασμό. Πρέπει να θυμόμαστε πως όταν κερδίζεις συνέχεια είναι πολύ δύσκολο να διατηρηθείς στο ίδιο επίπεδο», ήταν τα λόγια του Ινιέστα, ο οποίος πρόσθεσε:

«Το να διατηρούμε μία νικηφόρα πορεία είναι δύσκολο και με τον καιρό γίνεται ακόμα δυσκολότερο το γεγονός πως συνέχεια πρέπει να ξεπερνάμε τους εαυτούς μας. Αλλά προσπαθούμε για αυτό. Η Ισπανία, πάντως, δεν είναι μία ομάδα που δεν αντιμετωπίζει δυσκολίες ή δεν έχει στιγμές αμφιβολίας».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: