Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Επιμένουν οι Ιταλοί για Τοροσίδη!!

Επιμένουν οι Ιταλοί για Τοροσίδη
Νέα δημοσιεύματα στον ιταλικό Τύπο αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον της Ρόμα για την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη, γνωρίζοντας ότι ενδεχομένως εάν κινηθούν και επίσημα για την απόκτησή του στον Ολυμπιακό να βρεθούν αντιμέτωποι με τη Στουτγκάρδη.

Όπως προσθέτουν τα ιταλικά δημοσιεύματα οι υπεύθυνοι της ομάδας της «αιώνιας» πόλης εξετάζουν αρκετές ημέρες τα στοιχεία που έχουν για τον Έλληνα διεθνή αμυντικό δημιουργώντας έναν φάκελο με τα πλήρη στοιχεία του.

«Ο Τοροσίδης έχει την ικανότητα να προωθείται τουλάχιστον μέχρι τη μεσαία γραμμή και να βοηθά και στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας. Έχει κερδίσει το πρωτάθλημα πέντε φορές με τον Ολυμπιακό, σημάδι ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή γεννημένο νικητή, και σίγουρα αρκετά χρήσιμο για την νέα ομάδα της Ρόμα», αναφέρει ένα από τα δημοσιεύματα.

Οι Ιταλοί δείχνουν να γνωρίζουν αρκετά καλά τις ικανότητες του αρχηγού του Ολυμπιακού, αλλά και με ποιες ομάδες θα πρέπει να κονταροχτυπηθούν για να τον αποκτήσουν. Τα στοιχεία αυτά αφήνουν την αίσθηση ότι θα κάνουν… κίνηση για να τον ντύσουν τα χρώματα της Ρόμα.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: