Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Και χωρίς… προπονητή!!

Και χωρίς… προπονητή
Προτάσεις ανανέωσης συνεργασίας, προτού «κλείσει» το θέμα προπονητή, θα δεχτούν από τον Παναθηναϊκό οι Κώστας Καϊμακόγλου, Ίαν Βουγιούκας και Στράτος Περπέρογλου. Και οι τρεις έχουν προσελκύσει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, ωστόσο προτεραιότητά τους είναι οι «πράσινοι».

Πιο περίπλοκη είναι η περίπτωση του Νικ Καλάθη, που δεν κρύβει πως θέλει να εξετάσει τις πιθανότητες να αγωνιστεί στο ΝΒΑ, ενώ Μάικ Μπατίστ και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι ξεχωριστές υποθέσεις και γι’ αυτές τον τελευταίο λόγο θα έχει ο νέος προπονητής. Ο Μάικ Μπράμος είναι «κλεισμένος», ενώ φήμες θέλουν πιθανή την επιστροφή του Ντρου Νίκολας. Είναι κοινό μυστικό πως ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ θέλει σαν τρελός να επιστρέψει και μετά την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αυτό είναι περισσότερο εφικτό.

Στο θέμα του προπονητή δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Συνεχίζονται οι διερευνητικές επαφές, αλλά ακόμη δεν υπάρχει ξεκάθαρη επιλογή, παρά μόνο μία λίστα υποψηφίων, που περιλαμβάνει σχεδόν κάθε προπονητή με περγαμηνές που είναι ελεύθερος. Μαχμούτι, Πιανιτζάνι, Ιβάνοβιτς, Τρινκιέρι, Βουγιόσεβιτς, Ζντοβτς, ακόμη και Έλληνες όπως οι Κατσικάρης (έχει συμβόλαιο με την Μπιλμπάο) και Ζούρος είναι στα υπόψη.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: