Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Άπω Ανατολή καλεί Γιακούμπου!!

Άπω Ανατολή καλεί Γιακούμπου
Στην Κίνα και πιο συγκεκριμένα στην Γκουανζού φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιακούμπου Αγιεγκμπένι. Ο Νιγηριανός φορ δεν είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει την Μπλάκμπερν στην Τσάμπιονσιπ, αλλά δείχνει ιδιαίτερα "ζεστός" στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην ασιατική χώρα.

Βέβαια, όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος, η μετακίνηση αυτή θα του προσδώσει μερικά εκατομμύρια στον τραπεζικό λογαριασμό. Συγκεκριμένα, ο ετήσιος μισθός του θα φθάνει τα 5 εκατομμύρια λίρες.

Την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής διευκολύνει το γεγονός πως ο Γιακούμπου έχει έναν ειδικό όρο στο συμβόλαιό του, σε περίπτωση που η Μπλάκμπερν υποβιβαζόταν. Πράγμα που έγινε κι, επομένως, ο 29χρονος φορ θα επιλέξει ως ελεύθερος την επόμενη ομάδα του.

Για τον Αφρικανό επιθετικό έχει δείξει ενδιαφέρον και η Γουέστ Χαμ, αλλά μάλλον έχει αργήσει να κάνει την κίνησή της, αφού ο παίκτης θα μεταβεί την Τρίτη στην Κίνα για να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζεται πως προπονητής στην Γκουανγκζού Εβεργκράντε έχει αναλάβει εδώ και ένα μήνα ο Μαρσέλο Λίπι, με την κινεζική ομάδα να δείχνει πως τα λεφτά δεν της λείπουν.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: