Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Κερδισμένος ο Πλατανιάς!!

Κερδισμένος ο Πλατανιάς
Καμία διαφοροποίηση στη βαθμολογία των πλέι οφ ανόδου της Football League δεν υπήρξε μετά τη δεύτερη αγωνιστική.

Με τη "λευκή" ισοπαλία που απέσπασε ο Πλατανιάς στην έδρα της Καλλονής και το 2-2 της Καλλιθέας με την Παναχαϊκή στο «Ελ Πάσο», οι Κρητικοί συνεχίζουν να οδηγούν την… κούρσα και έχουν το προβάδισμα για την πρωτιά. Μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπούν... για τα καλά στη διεκδίκηση της ανόδου έχασαν οι Πατρινοί, που δέχθηκαν την ισοφάριση από την Καλλιθέα στο 89΄.

Η Καλλιθέα αφού έχασε δύο ευκαιρίες να προηγηθεί στο 18΄ με σουτ του Ντιαλό και στο 25΄ με κεφαλιά «ψαράκι» του Στάυρου, η Παναχαϊκή την "τιμώρησε", ανοίγοντας το σκορ στο 41΄ με σουτ του Ουρτάδο, ο οποίος επωφελήθηκε τις κόντρες και πέτυχε το τέρμα σε κενή εστία.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και μόλις στο 47΄ ισοφάρισαν σε 1-1 με δυνατό σουτ του Κατσίκη από τα 30μ. Στο 51΄ ο τερματοφύλακας των Πατρινών απέκρουσε το σουτ του Κατσίκη σε τετ-α-τετ. Στην κόντρα, ο Ντίνας έβγαλε την μπαλιά στον Φουρτάδο, ο οποίος άδειασε τον αντίπαλο του και έκανε το 2-1 υπέρ της Παναχαϊκής, με το 19ο προσωπικό του τέρμα τη φετινή σεζόν. Ότι δεν κατάφερε η Καλλιθέα στο 70΄ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιχαλόπουλου, που κατέληξε στο δοκάρι του Πουρή, το πέτυχε ο Αρβανίτης με δυνατή κεφαλιά μέσα στην περιοχή (89΄), με το 2-2 να μένει μέχρι το τέλος.

Κακό ποιοτικά παιχνίδι έγινε στην Μυτιλήνη, με τις δύο ομάδες να έχουν ελάχιστες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Πιο αξιόλογη στιγμή για την ομάδα του Πλατανιά με τον Μαραγκουδάκη στο 43΄, ο οποίος έχασε την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του, αστοχώντας σε τετ-α-τετ. Η Καλλονή συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις στην εστία των Κρητικών. Στο δεύτερο ημίχρονο ιδιαίτερα ο ρυθμός «έπεσε» ακόμα περισσότερο με τις δύο ομάδες να κολλάνε στο τελικό 0-0, το οποίο ήταν αρκετό για να διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας τον κρητικό σύλλογο.

Βαθμολογία πλέι οφ:

1. Πλατανιάς 5
2. Καλλιθέα 4
3. Καλλονή 2
4. Παναχαϊκή 2



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: