Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

«Έκλεισε» το ραντεβού Μπαρτσελόνα-Παρί!!

«Έκλεισε» το ραντεβού Μπαρτσελόνα-Παρί
Την Παρί Σεν Ζερμέν θα αντιμετωπίσει η Μπαρτσελόνα στις 4 Αυγούστου σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας, ενόψει της νέας σεζόν. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Παρκ Ντε Πρενς» και θα αποτελέσει το τρίτο, κατά σειρά, φιλικό των «μπλαουγκράνα»μέσα στο καλοκαίρι.

Η "Μπάρτσα" έχει ήδη «κλείσει» φιλικές αναμετρήσεις με το Αμβούργο στις 24 Ιουλίου σε μια γιορτή για τα 125 χρόνια του γερμανικού συλλόγου. Τέσσερις μέρες αργότερα η ομάδα του Βιλανόβα θα ταξιδέψει στο Μαρόκο και την πόλη Τάνγκιερ, όπου θα αντιμετωπίσει μια ομάδα επίλεκτων παικτών.

Το παιχνίδι των Καταλανών με τους Γάλλους τον Αύγουστο θα γίνει υπό την αιγίδα των αθλητικών επενδύσεων, που πραγματοποιεί το Κατάρ και θα είναι μια… πρόβα τζενεράλε για τη νέα περίοδο.

Η Μπαρτσελόνα θα βρεθεί στο «στολίδι» του Παρισιού για δέκατη φορά στην ιστορία της, εκ των οποίων μόλις τα τρία ήταν με αντίπαλο την Παρί. Το 1977 και το 1982, οι δύο σύλλογοι είχαν δώσει φιλικούς αγώνες, όπου ο πρώτος είχε λήξει ισόπαλος 1-1, ενώ στον δεύτερο είχαν επικρατήσει οι «μπλαουγκράνα» με σκορ 4-1. Το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι των δύο στο γαλλικό γήπεδο ήταν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ το 1995, όπου οι Γάλλοι είχαν νικήσει 2-1, ενώ για την ιστορία την πρόκριση στους "4" τελικά είχε πανηγυρίσει η Παρί Σεν Ζερμέν, μετά και το 1-1 στο «Καμπ Νόου».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: