Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

«Μπαμ» με Σεφτσένκο θέλει η Μπέτις!!

«Μπαμ» με Σεφτσένκο θέλει η Μπέτις
Την έκπληξη του καλοκαιριού θέλουν να κάνουν στην Μπέτις, με τον Αντρέι Σεφτσένκο να είναι στη λίστα των Ανδαλουσιάνων. Όπως αναφέρει η «Estadio Deportivo», η ισπανική ομάδα θέλει να φέρει ένα όνομα που θα κάνει αίσθηση και ο Ουκρανός επιθετικός βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Το συμβόλαιό του με τη Ντιναμό Κιέβου ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα και η Μπέτις είναι πρόθυμη να του προσφέρει συμβόλαιο συνεργασίας. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Σεφτσένκο έχει εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία του να αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα, πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Βέβαια, δεν είναι καθόλου σίγουρο εάν θα είναι διατεθειμένος να αγωνισθεί σε ομάδα του βεληνεκούς της Μπέτις, αλλά κι εάν θα μπορέσουν οι "βερντιμπλάνκος" να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του. Επίσης, θα έχουν να αντιμετωπίσουν και ομάδες των ΗΠΑ και της Σαουδικής Αραβίας που εξετάζουν την περίπτωσή του.

Πέραν του Ουκρανού, στη λίστα της ομάδας για τη "γραμμή κρούσης" βρίσκονται και τα ονόματα των Μπόγιαν Κρκιτς, Νολίτο και Ντιέγκο Κόστα.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: