Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ψάχνει τον αντι-«Κάρα»

Ψάχνει τον αντι-«Κάρα»
Τον αντικαταστάτη του Γιώργου Καραγκούνη στη μεσαία γραμμή της Εθνικής Ελλάδας καλείται να βρει ο Φερνάντο Σάντος εν όψει του σπουδαίου αγώνα απέναντι στην Γερμανία.


Μέχρι στιγμής ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έχει αποφασίσει ποιον θα ρίξει στη «μάχη» την ερχόμενη Παρασκευή ή τη φιλοσοφία που θα έχει η επιλογή του.

Η μία λύση θέλει τον Πορτογάλο να βάζει ένα «δεκάρι», Φορτούνη ή Νίνη, με δύο κλασικούς αμυντικούς μέσους πίσω του, Κατσουράνη και Μανιάτη.

Η άλλη περισσότερο συντηρητική, χρησιμοποιώντας έναν εκ των Μάκου ή Φωτάκη στη θέση του αρχηγού της «γαλανόλευκης», με τον Κατσουράνη να παίζει πιο μπροστά και τον Μανιάτη να είναι μαζί με έναν εκ τους προαναφερθέντες.

Αν ο 57χρονος προπονητής διαλέξει ένα καθαρό αμυντικό χαφ η ομάδα θα υστερεί σε δημιουργικότητα και κράτημα μπάλας, ενώ αν βάλει έναν καθαρό επιτελικό μέσο υστερείς ανασταλτικά, αλλά κερδίζεις σε δημιουργία και κατοχή.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα της Ελλάδας, ο Σάντος δείχνει να έχει καταλήξει στους υπόλοιπους δέκα, οι οποίοι αναμένεται να είναι αυτοί που άρχισαν το ματς με τη Ρωσία (Σηφάκης, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μανιάτης, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Γκέκας).


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: