Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Καταστροφές στο τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ!!

Καταστροφές στο τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ!
Οι παίκτες του Άγιαξ κατέστρεψαν την κούπα του πρωταθλήματος Ολλανδίας, ο Σέρχιο Ράμος …γρατσούνισε το κύπελλο Ισπανίας που κατέκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης και στην Τσέλσι κατάφεραν να αφήσουν χωρίς λαβή το «Ιερό Δισκοπότηρο» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Τρία άτομα του προσωπικού ασφαλείας των Λονδρέζων κατηγορούνται για αμέλεια, μετά τις φθορές που προκλήθηκαν στο τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ!

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», τρία άτομα του staff των «μπλε» φωτογραφήθηκαν με φίλους τους κρατώντας το τρόπαιο, με τη μία από τις λαβές του να καταστρέφεται ολοσχερώς!

Παρά το γεγονός ότι η κούπα τοποθετήθηκε και πάλι στην προθήκη, στην οποία εκτίθεται, μέλος της ασφαλείας του «Stamford Bridge» παρατήρησε τη ζημιά και ανέφερε το περιστατικό στη διοίκηση του συλλόγου, η οποία εξετάζει το θέμα.

Με βάση το ρεπορτάζ της αγγλική εφημερίδας, άνθρωποι της Τσέλσι έστειλαν το τρόπαιο σε εξειδικευμένο αργυροχρυσοχοείο του Λονδίνου, το οποίο ανέλαβε την επισκευή του.

Από τη διοίκηση της Τσέλσι επιβεβαιώνεται το γεγονός και μάλιστα γίνεται γνωστό ότι η επίσκεψη των φίλων των υπαλλήλων security έγινε σε χρόνο που δεν επιτρέπονταν οι επισκέψεις. Ταυτόχρονα, επιβεβαιώνεται και το γεγονός ότι η προθήκη δεν ήταν κλειδωμένη, κάτι που έχει προκαλέσει την οργή του Ρομάν Αμπράμοβιτς. «Στο τρόπαιο έγιναν ζημιές, οι οποίες επισκευάστηκαν. Δεν πρόκειται να κάνουμε κάποιο σχόλιο για τους υπαλλήλους μας, πριν ολοκληρωθεί η έρευνα», αναφέρουν κύκλοι της διοίκησης!

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: