Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Έγινε η αρχή, έπεται η συνέχεια!!

Χρόνος άλλος δεν υπάρχει. Η «θηλιά στον λαιμό» του Άρη σφίγγει ολοένα και περισσότερο, με το ερώτημα να είναι: μέχρι πότε θα αντέξει; Προκειμένου λοιπόν άνθρωποι που αγαπούν τον Άρη και μη μπορώντας να τον βλέπουν να… σιγοσβήνει ανέλαβαν από χθες δράση.


Η 6μελής επιτροπή οικονομικής ενίσχυσης που συστάθηκε μετά από πρωτοβουλία των οργανωμένων οπαδών, Super 3 και Ιερολοχίτες με μπροστάρηδες δύο ανθρώπους κοινής αποδοχής όπως είναι ο Αλέκος Κατσιαούνης και ο Σταύρος Λαμπριάκος έπιασε δουλειά. Στην πρώτη… μέρα της προσπάθειας που ξεκίνησε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έγιναν διερευνητικές επαφές με ανθρώπους που διατίθενται να συνδράμουν οικονομικά. Τα πρώτα μηνύματα είναι θετικά. Όσοι βρέθηκαν χθες στα γραφεία της Οδού Αλκμήνης δεσμεύτηκαν από θα βοηθήσουν. Το θέμα από σήμερα είναι τα λόγια να γίνουν πράξεις. Το χθεσινό ήταν το τυπικό μέρος της όλης προσπάθειας από την οποία -αυτή τη στιγμή- δεν περισσεύει κανείς και οι εγωισμοί και τα θέλω ορισμένων θα πρέπει να μείνουν στην άκρη. Ακούστηκαν οι προβληματισμοί και οι απόψεις όλων, ενώ συζητήθηκε το διαδικαστικό κομμάτι που αφορά τον τρόπο εισροής του ποσού που θα μαζευτεί μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι. Μια ιδέα που ρίχθηκε στο… τραπέζι, επί της διαδικασίας, είναι όσοι θέλουν να συνεισφέρουν να το κάνουν καταθέτοντας τραπεζική επιταγή, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια και ήδη αναζητείται ο ακριβής τρόπος  για να εφαρμοστεί αυτό στην πράξη. Το μήνυμα της πρώτης ημέρας είναι «αυτά που συζητήθηκαν σήμερα να γίνουν πράξεις αύριο…». Μήνυμα ξεκάθαρο που καταδεικνύει άμεσα το πρόβλημα και το γεγονός ότι ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά. Η έγκλιση της επιτροπής αφορά όλους τους επιφανείς Αρειανούς οι οποίοι έχουν την οικονομική ευχέρεια να σταθούν στα δύσκολα και όχι να γυρίσουν την πλάτη τους.
Λαμπριάκος: «Προσπάθεια συσπείρωσης και οικονομικής ανάσας»


Για τη συμμετοχή του στην 6μελή επιτροπή που ανέλαβε από χθες δράση μίλησε στο Αθλητικό Metropolis, ο Σταύρος Λαμπριάκος κάνοντας έγκλιση σε όλους τους επιφανείς Αρειανούς παράγοντες να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια. «Δεχτήκαμε αυτό το κάλεσμα από τους δύο μεγαλύτερους συνδέσμους του Άρη να βοηθήσουμε σε μία προσπάθεια συσπείρωσης και οικονομικής ανάσας, όχι σωτηρίας. Είμαστε εδώ για να εξασφαλίσουμε την διαφάνεια. Θα δούμε τι ανταπόκριση θα έχει η προσπάθεια. Ο χρόνος πιέζει, οι ποδοσφαιριστές περιμένουν στο ακουστικό του. Πρέπει να κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες ουτως ώστε να είναι ήσυχοι, να μείνουν στην ομάδα και η προετοιμασία να ξεκινήσει όπως πρέπει. Αυτή τη στιγμή προέχει η συσπείρωση του κόσμου. Μόνο ο κόσμος μπορεί να βγάλει το κάρο από την λάσπη», είπε αρχικά ο παλαίμαχος άσος του Άρη και πρόσθεσε: «Θέλουμε να κινηθούμε με πλήρη διαφάνεια και αξιοπιστία. Δεν θέλουμε να λέμε στους παίκτες "θα", αυτά τα ακούσανε όλη την χρονιά.

Περιμένουμε το ποσό για να αρχίσουμε να τα δίνουμε στα παιδιά. Το χρέος στην ομάδα είναι τόσο μεγάλο που δεν περισσεύει ούτε 1 ευρώ. Υπάρχουν σκέψεις και για άνοιγμα προς τον κόσμο, αλλά ο κόσμος αυτή τη στιγμή θέλει ανάσα αισιοδοξίας. Αυτή θα δοθεί πρώτα από τους επιφανείς αρειανούς, αυτούς που μπορούν να διαθέσουν 5 φράγκα παραπάνω. Αυτή τη στιγμή η… μπάλα πάει στην κερκίδα».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: