Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Δίκαιη νίκη για Κολόν Ντε Σάντα Φε!!

Σε «πάρτι» εξελίχθηκε ο αγώνας της Κολόν με τη Γοδόι Κρουζ και οι γηπεδούχοι κέρδισαν... μονάχα με 2-0.
Το ματς έκλεισε το πρόγραμμα της προτελευταίας αγωνιστικής της Clausura, η οποία θα ολοκληρωθεί την επόμενη Κυριακή (24/06). Οι δύο συγκεκριμένες ομάδες δεν έχουν άμεσο βαθμολογικό στόχο, αλλά καλούνται να βελτιώσουν τη θέση τους στην τριετή κατάταξη ενόψει της νέας σεζόν.
Στην προκειμένη η Κολόν Ντε Σάντα Φε είχε το κίνητρο περί αποχαιρετισμού των οπαδών της με νίκη. Έτσι ο πρώτος σκόρερ όλης της ιστορίας του συλλόγου, Εστεμπάν Φουέρτες, βρήκε δύο φορές δίχτυα και εξασφάλισε το «τρίποντο». Μάλιστα ο 39χρονος στράικερ αποθεώθηκε στο 89ο λεπτό, όταν αντικαταστάθηκε, καθώς έδωσε τον τελευταίο του αγώνα στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας. Συνολικά έχει σημειώσει 142 γκολ με τη φανέλα της Κολόν!
Για την Γοδόι Κρουζ ξεχώρισε η... αποβολή του Αλβάρο Ναβάρο με δεύτερη κίτρινη στο 53ο λεπτό. Γενικά οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν κάτι, ώστε να «χαλάσουν» το πάρτι, που είχαν στήσει οι 35,000 θεατές στο γήπεδο της Σάντα Φε.
Κολόν Ντε Σάντα Φε: Πόζο, Γκαρσέ, Αλκόμπα, Ουριμπάρι, Κάιρε, Μορένο (82' Τζούρνταν), Μπαστία, Πρέντιγκερ, Φουέρτες (89' Αλάριο), Ιγκουαΐν (77' Λούκε), Μούγκνι.
Γοδόι Κρουζ Ντε Μεντόζα: Ιμπανιεζ, Σιγάλι, Σάντσεζ, Γκαρσία (62' Οχέδα), Κεπάγιος, Ολμέδο, Βιγιάρ (87' Λόπεζ), Ρόχας, Λέρτορα (77' Καστιγιόν), Ραμίρεζ, Ναβάρο.




πηγή: onsports.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: