Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ξεπουλάει λόγω… Euro!!

Ξεπουλάει λόγω… Euro!
Χρυσές… δουλειές κάνει μία εταιρεία παραγωγής σημαιών στην Ισπανία λόγω Euro, η οποία, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της, τριπλασίασε τους εργάτες της! Αφού πριν ξεκινήσει η διοργάνωση, η ζήτηση ήταν 100 ευρώ τον μήνα, ενώ, μετά τους πρώτες αγώνες, η ημερήσια παραγωγή σημαιών έφτασε τις 2.000 την εβδομάδα!

Ωστόσο, η συγκεκριμένη εταιρεία δεν κατασκευάζει μόνο σημαίες της Ισπανίας, αλλά εξάγει και αρκετές στο εξωτερικό. Μία από τις απ’ αυτές τις χώρες είναι η Ελλάδα, στην οποία έχουν στείλει ήδη 4.000 γαλανόλευκες σημαίες.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της ισπανικής εταιρείας, μέχρι το τέλος του Euro, περιμένουν πως θα έχουν πουλήσει περίπου 25.000 σημαίες. Μάλιστα, όπως δήλωσε ο διευθυντής της εταιρείας, Χουάν Μορένο, αν αυτό το νούμερο γίνει πραγματικότητα, τότε θα έχουν «σπάσει» το ρεκόρ των περισσότερων σημαιών, το οποίο κράταγε από το Μουντιάλ του 2010, ενώ παράλληλα ο Ισπανός δήλωσε: «Είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο. Τόσο τα μπαρ, όσο και τα εστιατόρια χρησιμοποιούν τις σημαίες, καθώς τους βοηθάει στο να μαζέψουν παραπάνω κόσμο».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: