Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Στην Βέροια και... στην Super League!!

Έχουν αντιληφθεί όλοι στην Βέροια, πως θα είναι κρίμα για μία ομάδα που ανέβηκε φέτος στην Super League και έχει προσδοκίες αναμφίβολα για να παραμείνει εκεί, να στερηθεί ένα πολύ σημαντικό της «όπλο» που είναι το γήπεδο της. Το παράδειγμα της Δόξας Δράμας είναι πολύ «φρέσκο» ακόμη και παραδειγματίζει τους ανθρώπους της «Βασίλισσας» αλλά και όλους όσους έχουν να κάνουν με την ομάδα.

Στην σημερινή συνάντηση του Γιώργου Αρβανιτίδη με κύριους υπεύθυνους του δημόσιου βίου, έγινε μάλλον ένα πολύ σημαντικό βήμα στην κατεύθυνση της λύσης. Ο μεγαλομέτοχος της Βέροιας, συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο Βέροιας, κ. Λαζαρίδη, τον πρόεδρο Αθλητικών οργανώσεων της πόλης κ. Παυλίδη, τον περιφερειάρχη Διονύση Ψωμιάδη αλλά και τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καραπαναγιωτίδη.

Μέσα από την συζήτηση, προέκυψαν πλάνα, μέσα από τα οποία μπορεί να δοθεί η λύση και τα έργα στο γήπεδο να γίνουν, ώστε να μπορεί η Βέροια να αγωνιστεί στο σπίτι της στην Super League. Όπως φάνηκε έχουν άπαντες καλή διάθεση και προς αυτή την κατεύθυνση θα γίνει και το επόμενο βήμα που είναι το εξής. Η ΠΑΕ Βέροια θα παραδώσει μία μελέτη με όλα τα έργα που πρέπει να γίνουν στο γήπεδο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, αυτά είναι 12 και εστιάζονται στον χλοοτάπητα κατά πρώτο λόγο, στα δημοσιογραφικά θεωρεία αλλά ακόμη και στις τουαλέτες της Θύρας – 4. Πρόκειται για μία αναλυτική μελέτη, η οποία και θα εξεταστεί στο πρώτο κιόλας δημοτικό συμβούλιο αλλά και στο πρώτο συμβούλιο της περιφέρειας. Σε ότι αφορά το ποσό… αυτό αγγίζει τα 400.000 Ευρώ για το σύνολο των έργων.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: