Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Έκλεισε στην Σενούα ο Ντρογκμπά!!

Ο μεγαλομέτοχος της Σανγκάη Σενούα, Ζου Γιν, ανακοίνωσε ότι επήλθε συμφωνία με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά για την απόκτησή του και πως ο ίδιος την μεταγραφή θα την ανακοινώσει ο ίδιος ο παίκτης, μέσω της ιστοσελίδας του!
Στην Κίνα θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, με την σχετική φημολογία των τελευταίων εβδομάδων να επιβεβαιώνεται όπως όλα δείχνουν, αν πιστέψουμε τουλάχιστον τον Ζου Γιουν…
Και αυτό γιατί ο μεγαλομέτοχος της Σανγκάη Σενούα, δήλωσε σήμερα ότι ο Ιβοριανός επιθετικός συμφώνησε για το συμβόλαιό του, με τις εβδομαδιαίες απολαβές του θα φτάνουν κοντά στις… 250.000 ευρώ, ενώ παράλληλα πρόσθεσε πως ο Ντρογκμπά θα ανακοινώσει σύντομα την συμφωνία των δύο πλευρών, μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας!
Έτσι λοιπόν, όπως φαίνεται ο 35χρονος στράικερ θα συναντήσει εκ νέου τον Νικολά Ανελκά, ο οποίος επίσης αγωνίζεται στην  Σενουά, προκειμένου μετά την Τσέλσι να συνθέσουν ένα… φονικό δίδυμο στην επίθεση και της κινέζικης ομάδας. Προσθέτοντας ταυτόχρονα μεγαλύτερη αίγλη και στο πρωτάθλημα της χώρας του μεταξιού.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: