Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Προτίμηση σε Ρονάλντο έναντι του Μέσι από Πιρές!

Η παλιά δόξα της Βιγιαρεάλ και της Άρσεναλ, Ρομπέρ Πιρές μιλώντας στη Marca, εξέφρασε την προτίμησή του στον Κριστιάνο Ρονάλντο έναντι του Λιονέλ Μέσι, ενώ χαρακτήρισε την Ισπανία και την Γερμανία ως τα δύο φαβορί του Euro.

Αρχικά είπε για τους Ρονάλντο και Μέσι: «Για μένα, ο Μέσι και ο Ρονάλντο είναι μια κατηγορία από μόνοι τους. Όλοι οι υπόλοιποι τους ακολουθούν. Πραγματικά αγαπώ τον Ρονάλντο και πιστεύω πως ο Πορτογάλος έχει καλύτερη δυναμική. Οι άνθρωποι πρέπει να τον αφήσουν μόνο να παίξει. Πάντα δέχεται μεγάλη πίεση και δεν είναι καθόλου εύκολο. Δεν είναι μηχανή, είναι απλά ένας παίκτης.

Για τα φαβορί του Euro: «Εγώ θεωρώ ότι δύο είναι τα φαβορί: Οι Ισπανοί και οι Γερμανοί. Μπορεί να το λέω αυτό, αλλά ξέρουμε πως μπορεί να γίνει το οτιδήποτε στο ποδόσφαιρο. Θα υπάρξουν εκπλήξεις σίγουρα, αλλά αυτές οι δύο ομάδες είναι πεντακάθαρα πιο μπροστά από τους άλλους».

Για την τακτική του Ντελ Μπόσκε να μην χρησιμοποιεί κλασικό επιθετικό: «Έχω αγωνιστεί χωρίς κλασικό επιθετικό πολλές φορές. Η Ισπανία μπορεί να παίξει έτσι, αλλά και με επιθετικό, επειδή έχει φοβερή ποιότητα και παίκτες. Εάν, για παράδειγμα, δεν παίζει ο Τόρες, ξέρουν ότι έχουν τον Φάμπρεγας. Αυτές οι δυνατότητες που έχει η ομάδα, είναι τρομερό πλεονέκτημα για τον Ντελ Μπόσκε».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: