Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ο "έλεγχος" των μικρών ξεκίνησε!!

Από χθες ξεκίνησαν οι προσυγκεντρώσεις των νέων παικτών του ΠΑΟΚ, δανεικών ή μικρών σε ηλικία που άρχισαν να περνούν κατά ομάδες από εργομετρικό έλεγχο και θα αρχίσουν από μεθαύριο και τις πρώτες προπονήσεις υπό το βλέμμα του Δώνη.
Οι παίκτες που έχουν κληθεί στο γκρούπ αυτό είναι 20, από τους οποίους εννέα που ολοκλήρωσαν το δανεισμό τους και είναι οι: Κάτσε, Κουρδάκης (Αναγέννηση Επανομής), Πετρίσεβιτς, Γιακουμής (Αγροτικός Αστέρας), Μωυσιάδης, Καραντασιάδης, Σκέμπης (Απόλλων Καλαμαριάς), Χαρμάνας (Αετός Σκύδρας) και Σακελλαρίου (Κέρκυρα) και άλλοι ένδεκα που παρομοίως θα αξιολογηθούν και είναι οι Πέλκας, Πόποβιτς, Παναγιωτούδης, Κωνσταντινίδης, Μελίσσας, Παπαδόπουλος, Κίτσιου, Λαμπάκης, Στάμου που έχουν ήδη επαγγελματικά συμβόλαια, αλλά και οι Δερμιτζόγλου, Αγγελίδης, που αναμένεται να γίνουν επαγγελματίες.
Ολοι οι παραπάνω θα έχουν τελειώσει τον ιατρικό και εργομετρικό έλεγχο και από την Πέμπτη θα ξεκινήσουν προπονήσεις με το νέο προπονητή. Κάποιοι από αυτούς θα προωθηθούν στην ομάδα που θα κάνει την προετοιμασία της στην Ολλανδία και κάποιοι άλλοι θα δοθούν δανεικοί και πάλι σε άλλες ομάδες.

Ο Γιώργος Δώνης έρχεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη με το τεχνικό επιτελείο του και αναλαμβάνει άμεσα δουλειά σε προπονητικό αλλά και μεταγραφικό επίπεδο. Ο Μακεδόνας τεχνικός έρχεται αποφασισμένος να δουλέψει σε βάθος και γνωρίζει καλά πως η φετινή παρουσία του στο "τιμόνι" του ΠΑΟΚ είναι ένα σκαλοπάτι με υψηλό ρίσκο και για τον ίδιο, δεδομένου πως η οικονομική κριση έχει πλήξει και την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην οποία επ' ουδενί δεν πρέπει να αποτύχει.
Από τους εν ενεργεία επαγγελματίες την Δευτέρα θα συγκεντρωθούν άπαντες πλην των διεθνών και φυσικά έχουν κληθεί όλοι πλην των ποδοσφαιριστών που τα συμβόλαια τους έχουν ολοκληρωθεί και δεν ανανεώθηκαν, όπως οι Ιβιτς, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ, Μπαλάφας και Χαλκιάς.
Η ομάδα θα είναι ανανεωμένη σε σημαντικό ποσοστό και ηλικιακά μικρότερη. Η ανανέωση της εικόνας της είναι σημαντικό στοιχείο, όμως εξ ίσου σημαντική είναι και η έλλειψη εμπειρίας που προϋπέθετε η παρουσία όλων όσων δεν θα είναι φέτος στην Τούμπα.

Οι διεθνείς Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς και Φωτάκης, θα έρθουν κατ' ευθείαν στην Ολλανδία όταν τελειώσουν αφενός τις υποχρεώσεις τους με την εθνική ομάδα, που ακόμα συνεχίζονται και αφ' ετέρου με την άδεια που θα λάβουν, γιατί ακόμα και το προσεχές Σάββατο να επιστρέψουν στην Ελλάδα, θα ξεκουραστούν τουλάχιστον για δυο εβδομάδες.
Οι προπονήσεις μικρών και μεγάλων θα γίνουν στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, όπου οι εργασίες για την υποδοχή των αθλητών έχουν ολοκληρωθεί και οι συνθήκες είναι ειδικά αυτή την εποχή καλές.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: