Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Στεφανίδης: «Συζητάμε με 4 ποδοσφαιριστές»

Ο Παναγιώτης Στεφανίδης φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου αναφέρθηκε στα όσα ειπώθηκαν στη χθεσινή σύσκεψη που διεξήχθη ανάμεσα στους φορείς της ομάδας του Άρη, στη στάση της ΑΕΚ στο θέμα Γιαννιώτα, αλλά και στα μεταγραφικά της ομάδας.

Αναλυτικά:

Αρχικά αναφέρθηκε στη χθεσινή σύσκεψη που έλαβε χώρα: «Η χθεσινή σύσκεψη έγινε για το πώς θα προστατέψουμε την ομάδα μας στα εντός έδρας παιχνίδια για να αποφύγουμε τα περσινά πρόστιμα. Υπήρχε συνεννόηση και κατανόηση της κατάστασης. Το κλίμα ήταν πολύ καλό. Κάνω κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Τα παιδιά που παίζουν παίρνουν ελάχιστα χρήματα σε σχέση με άλλες χρονιές, αλλά χαίρονται που βρίσκονται εδώ».

Για το γεγονός ότι στην Αθήνα επιμένουν για την περίπτωση Γιαννιώτα στην ΑΕΚ: «Ο Γιαννιώτας είναι παίκτης του Άρη. Έχει συμβόλαιο. Τα δημοσιεύματα τα έχουν για εσωτερική κατανάλωση στην ΑΕΚ. Να δούμε σήμερα αν πάει στην ΑΕΚ, αφού επιμένουν να εκτίθενται. Πιστεύω ότι δεν θα πάει στην ΑΕΚ. Είναι προσγειωμένος και έξυπνος. Ξέρει πιο είναι το καλύτερο για τον ίδιο και αγαπάει τη φανέλα της ομάδας που τον ανέδειξε».

Για το αν θα γίνει κάποια μεταγραφή εντός της ημέρας, αφού λήγει η προθεσμία : «Μέχρι το βράδυ όλα θα ξεκαθαρίσουν. Κάνουμε προσπάθειες. Έχουμε εντοπίσει τους στόχους μας. Είναι 4 οι ποδοσφαιριστές με τους οποίους συζητάμε. Αλλά λόγω της κατάτασσες που υπάρχει στην Ελλάδα υπάρχει δυσπιστία. Ίσως μέχρι το βράδυ να γίνει κάποια μεταγραφή».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: