Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

«Μύλος» με Ντελ Πιέρο!!

«Μύλος» με Ντελ Πιέρο
Συνεχείς είναι οι αλλαγές των δεδομένων σχετικά με την απόφαση του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του. Από την Αυστραλία φτάνουν ειδήσεις για συμφωνία του παίκτη με την ομάδα του Σύδνεϋ, την ώρα που από την Ιταλία οι πληροφορίες κάνουν λόγο για λήψη οριστικής απόφασης εντός της άλλης εβδομάδας.

Το συμβόλαιο του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο με τη Γιουβέντους έληξε το καλοκαίρι. Η διοίκηση της ομάδας είχε πάρει την απόφαση να μην προχωρήσει σε ανανέωση του, κάτι που σήμαινε πως ο Άλεξ θα έμενε ελεύθερος. Μετά από δύο, σχεδόν, δεκαετίες, ο Ντελ Πιέρο βρισκόταν σε ένα «σταυροδρόμι» της καριέρας του. Καλούταν να αποφασίσει αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται και σε ποια ομάδα, ή αν θα σταματούσε το ποδόσφαιρο. Τελικά ο «Πιντουρίκιο» αποφάσισε να συνεχίσει, περιμένοντας προτάσεις και προσφορές.

Τις τελευταίες μέρες έγινε γνωστό πως οι ομάδες που βρέθηκαν κοντά στο πολυπόθητο «ναι» του Ντελ Πιέρο, ήταν η Σιόν, η Σέλτικ, η Σαουθάμπτον και η Σύδνεϋ.

Το πρωί της Παρασκευής η Sydney F.C. πανηγύριζε για την συμφωνία της με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, μέσω του επίσημου σάιτ της. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε μια ανακοίνωση, στην οποία ο πρόεδρος της ομάδας, Σκοτ Μπάρλοου, δήλωνε περήφανος για την επίτευξη της μεταγραφής αυτής. «Με περηφάνια δηλώνω πως ο θρύλος του ιταλικού ποδοσφαίρου, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, συμφώνησε να υπογράψει στην ομάδα μας, αφού απέρριψε πολλές άλλες προτάσεις.»

Η ανακοίνωση αυτή δεν άφηνε πολλά περιθώρια για παρερμηνείες. Από την Ιταλία ήρθε άμεσα, όμως, η απάντηση του αδελφού του Ντελ Πιέρο, Στέφανο, ο οποίος είναι και μάνατζερ του παίκτη. Μιλώντας στο «Sky Sport» δήλωσε πως ήρθε σε επαφή με τους ανθρώπους των Αυστραλών και συμφώνησε να επαναλάβουν τις διαπραγματεύσεις την επόμενη εβδομάδα. «Ο Άλεξ δεν πρόκειται να αποφασίσει πριν τις αρχές του Σεπτεμβρίου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στέφανο Ντελ Πιέρο.

Πάντως πληροφορίες από την Ιταλία κάνουν λόγο για επιθυμία του Άλεξ να αγωνιστεί στην Ευρώπη, με τη φανέλα της Σέλτικ ή της Σαουθάμπτον, καθώς δεν τον πείθει η προοπτική της Αυστραλίας.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: