Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Του το χρωστάει η ιστορία...!!

Η κλήρωση που έγινε στο Μονακό είναι η απτή απόδειξη ότι πάντα στη ζωή σου δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία. Του Άγγελου Μενδρινου.
Του το χρωστάει η ιστορία...
Πέρσι ο Ολυμπιακός είχε μείνει έξω από τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με τον γνωστό τρόπο και το ακόμη γνωστότερο ματς της Ντόρτμουντ με τη Μαρσέιγ.
Εφέτος λοιπόν έρχεται η κληρω τίδα να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στους «ερυθρόλευκους» με τα ίδια σχεδόν όπλα. Ακόμη και το τελευταίο ματς με την ¨Αρσεναλ στο Καραϊσκάκη του δίνει την ευκαιρία, εφ΄όσον φυσικά οι «κανονιέρηδες» είναι πρώτοι στον όμιλο να έρθουν με τα δεύτερα ή τα…. τρίτα!
Όλα μοιάζουν όπως πέρσι. Κακό ξεκίνημα για την ¨Αρσεναλ στο πρωτάθλημα, αποδυναμωμένη σε μεγάλους παίκτες, μια Σάλκε που είναι ισχυρή, αλλά όχι πανίσχυση (μήπως πέρσι η Ντόρτμουντ δεν πήρε το πρωτάθλημα στη Γερμανία;) και η Μονπελιέ, ο άγνωστος «Χ» του κουαρτέτου στον 2ο όμιλο.
Όλα μοιάζουν καλά για τον Ολυμπιακό. Το πρωτάθλημα άρχισε στην ώρα του, άρα οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν παιχνίδια στα πόδια τους όταν υποδεχτούν στο Φάληρο τη σαφώς πιο έτοιμη Σάλκε, αλλά παράλληλα δεν θα έχουν παίκτες της ποιότητας του Μέλμπεργκ ή του Μιραλάς.
Χωρίς να θέλουμε να κάνουμε υποδείξεις ο Ολυμπιακός έχει μια «χρυσή ευκαιρία» να ποντάρει σε μια ή δύο καλές μεταγραφές τα χρήματα του market pool της ΟΥΕΦΑ. Με τη μικρότερη δυνατή δαπάνη μπορεί να ισχυροποιηθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να ανοίξει το δρόμο της πρόκρισης στους «16».
Πέρσι, αν δεχτούμε την πιο αθώα προσέγγιση, η τύχη του έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Εφέτος του γυρίζει τα χρωστούμενα και μάλιστα με… τόκο. Ενώ η Μαρσέιγ, η περσινή αντίπαλος είναι 1η στο «σαμπιονά» η Μονπελιέ δεν έχει σταυρώσει ακόμα νίκη στους τρεις αγώνες που έχει δώσει.
Η Σάλκε πάλι ξεκίνησε τους αγώνες της με ισοπαλία στη Μπουντεσλίγκα στο Αννόβερο (2-2), ενώ η ¨Αρσεναλ παρουσιάζει πολλά προβλήματα καθώς η πόρτα έχει ανοίξει κι ο Βανγκέρ δύσκολα μπορεί να συγκρατήσει τα αστέρια που αυτός ανέδειξε. Το «όχι» του 23χρονου Τίο Γούλκοτ στη πρόταση της ομάδος για νέο πενταετές συμβόλαιο δείχνει το κλίμα. Ο καλύτερος, ίσως, αυτή τη στιγμή ποδοσφαιριστής της ομάδας αρκέστηκε στην υπόσχεση προς τον προπονητή του ότι θα τηρήσει μέχρι το καλοκαίρι το συμβόλαιό του. Μέχρι εκεί.
Αυτή η κλήρωση ήταν «γάντι» για τους «ερυθρόλευκους». Κι όποιος αμφιβάλει ας ρίξει μια ματιά στον 3ο όμιλο. Αν έπεφτε εκεί ο Ολυμπιακός θα είχε για… παρέα τις Ρεάλ, Σίτι και Ντόρτμουντ!
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: