Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Παραμένει στη Λιόν ο Λισάντρο Λόπεζ!!

Παραμένει στη Λιόν ο Λισάντρο Λόπεζ
Απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο πώλησης του Λισάντρο Λόπεζ, ο γενικός διευθυντής της Λιόν, Μπερνάρ Λακόμπ. Ο Γάλλος παράγοντας παραδέχτηκε πως η ομάδα του αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, αλλά τόνισε πως θα ήταν δύσκολο να βρεθεί αντικαταστάτης του Αργεντινού στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.

Το όνομά του ακούστηκε έντονα στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, με τη Φιορεντίνα και την Ίντερ να φέρονται εκείνες που επιθυμούν περισσότερο να τον αποκτήσουν. Ο λόγος για τον Λισάντρο Λόπεζ, που τελικά θα παραμείνει στη Λιόν, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο διαδικτυακό «Calciomercato.com» ο γενικός διευθυντής των Γάλλων, Μπερνάρ Λακόμπ.

«Δεν έφτασε στα γραφεία μας καμία πρόταση για τον Λόπεζ. Ούτε από τη Φιορεντίνα, ούτε από την Ίντερ. Όλοι γνωρίζουν τη νέα μας πολιτική. Η ανάγκη μας για οικονομική εξυγίανση, μάς αναγκάζει να πουλάμε, αλλά κανείς από την Ιταλία δεν έκανε κίνηση», τονίζει ο Λακόμπ.

Ο παίκτης, συνεπώς, δεν πωλείται; «Αν φτάσει μια πρόταση από εκείνες που δεν μπορείς να απορρίψεις, όλα μπορούν να συμβούν. Αλλά την παρούσα στιγμή είναι αδύνατον να βρούμε αντικαταστάτη, ακόμα και αν οι μεταγραφές στη Γαλλία τελειώνουν λίγο αργότερα από την υπόλοιπη Ευρώπη. Εξάλλου και ο ίδιος ο παίκτης δεν μας έχει ζητήσει να φύγει. Για όλους αυτούς τους λόγους θεωρώ πως είναι δύσκολο να πουληθεί τώρα. Αν και στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ», απάντησε με νόημα ο Λακόμπ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: