Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Καταστροφικό βράδυ για τον ΠΑΟΚ!!!



Καταστροφικό βράδυ για τον ΠΑΟΚ!
Χειρότερα δεν γίνονταν για τον ΠΑΟΚ, από αυτό το ζευγάρωμα με την Ραπίντ Βιέννης.

Πέρα από τον αποκλεισμό από μία θεωρητικά χειρότερη ομάδα στην πολύ κακή βραδιά που είχε ο ΠΑΟΚ στην Βιέννη, είχε υπάρξει και εκείνη η καταστροφική βραδιά με την βαριά τιμωρία για τον «δικέφαλο» που δεν θα την εκτίσει φέτος, όπως φανταζόμασταν ή θέλαμε να πιστεύουμε, αλλά του χρόνου.

Φανταστείτε για τι έγκλημα μιλάμε! Φανταστείτε ο ΠΑΟΚ του χρόνου το καλοκαίρι να παίζει τους προκριματικούς καθοριστικούς αγώνες στην Ευρώπη σε άδεια Τούμπα. Θέλετε να το κάνω χειρότερο; Φανταστείτε αυτά τα προκριματικά να είναι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Του Μιχάλη Τσόχου

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, που έμεινε αήττητος στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια σε έδρες και έδρες, έφαγε τρία ξεγυρισμένα από την Ραπίντ και αποχαιρέτησε πιο άδοξα απ’ όσο μπορούσαμε να φανταστούμε. Φταίνε πολλά σίγουρα. Φταίει η απειρία που ο ΠΑΟΚ το είχαμε επισημάνει ότι με τόσο νέους θα την πληρώσει σε κάποια ματς. Έτυχε να την πληρώσει στο πιο καθοριστικό.

Αλλά εδώ την έχει την ευθύνη του και ο Δώνης. Την πλήρωσε την απειρία στο πρώτο ματς στην Τούμπα και αναγκάστηκε να βάλει Φωτάκη, Σάλπι και Λόρενς για να γυρίσει εκείνο το ματς. Στη Βιέννη το ξανάκανε. Δεν θα γίνεται όμως κάθε φορά να μπαίνει ο Λόρενς και ο Φωτάκης και να γυρίζουν την κατάσταση.

Πιθανότατα όμως φταίει και κάτι ακόμη. Αυτό το καλοκαίρι ήταν το πρώτο που οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν έπαιζαν με το μαχαίρι στο λαιμό. Δεν έπαιζαν ξέροντας ότι αν δεν περάσουν, αποκλείεται μέσα στη χρονιά να πληρωθούν έστω και έναντι των συμβολαίων τους. Φέτος για πρώτη φορά έπαιζαν με την ασφάλεια του επενδυτή με το μεγάλο πορτοφόλι. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά νομίζω ότι δεν είναι.

Όσο για τον Ατρόμητο, έκανε ό,τι μπορούσε και ίσως κάτι παραπάνω. Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει στείλει το ματς στην παράταση, είτε στην φάση του Δημούτσου, είτε αν του είχε δοθεί το πέναλτι στον Σουμπίνιο. Δεν του δόθηκε και το θαύμα δεν έγινε. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι του χρόνου πάλι ο Ατρόμητος εκεί θα είναι και θα ελπίζει αυτή τη φορά η κληρωτίδα να μην είναι τόσο σκληρή μαζί του.

Μία κληρωτίδα που σε ότι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό, ας πούμε ότι του χαμογέλασε όσον αφορά στις δύο πρώτες ομάδες του γκρουπ, αλλά του γύρισε την πλάτη σε ό,τι έχει να κάνει με την θεωρητικά αδύναμη ομάδα του ομίλου. Ναι, η αδύναμη είναι -λέει- η πρωταθλήτρια Γαλλίας Μονπελιέ. Εκεί χάλασε η μανέστρα για τον Ολυμπιακό που μπορεί να βγει από δεύτερος μεν, αλλά ως και τέταρτος δε…

Τουλάχιστον η σειρά των αγώνων είναι καλή και ο όμιλος μοιάζει αρκετά ισορροπημένος, άρα λογικά με εννιά ή δέκα βαθμούς που ο Ολυμπιακός έχει αποκλειστεί αρκετές φορές, φέτος ίσως τα καταφέρει. Για να δούμε. Οποιος, πάντως, πιστεύει ότι ο όμιλος δεν είναι δύσκολος είναι μακριά νυχτωμένος…


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: