Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Σαμαράς: «Να το απολαύσουμε»

Σαμαράς: «Να το απολαύσουμε»
Την ανωτερότητα της Λάτσιο και της Τότεναμ, οι οποίες είναι τα φαβορί του δέκατου ομίλου του Europa League που κληρώθηκε ο Παναθηναϊκός, αναγνώρισε ο Γιάννης Σαμαράς.

Επίσης, ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» τόνισε ότι και η Μάριμπορ χρειάζεται προσοχή.

«Θέλουμε να απολαύσουμε αυτή την ευρωπαϊκή πορεία», το σύνθημα


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σαμαράς στον «Ant1»

Για την κλήρωση του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα αντιμετωπίσει Τότεναμ, Λάτσιο και Μάριμπορ

«Είμαστε σε έναν δυνατό όμιλο. Είναι ένας όμιλος επιπέδου Champions League. Η Τότεναμ και η Λάτσιο είναι τα δύο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να παλέψουμε τα εντός έδρας ματς με αυτές τις ομάδες. Θέλουμε να απολαύσουμε αυτή την ευρωπαϊκή πορεία».

Για τα φαβορί του δέκατου ομίλου

«Πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση θα βρεθούν οι ομάδες του ομίλου μας. Πολλά αλλάζουν σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα που διεξάγεται. Πιστεύω ότι πρέπει να δούμε όλα τα παιχνίδια πολύ σοβαρά, όπως και το παιχνίδι με τη Μάριμπορ. Πιστεύω ότι και με την Μάριμπορ θα χάσουν βαθμούς η Λάτσιο και η Τότεναμ. Για εμάς, όμως, χρειάζεται προσοχή στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια».

Για την φετινή εικόνα του «τριφυλλιού»

«Ο Παναθηναϊκός, σταδιακά ξαναχτίζεται. Είναι μία νέα ομάδα, έχουν έρθει καινούργιοι παίκτες και χρειάζεται προσαρμογή. Πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε πολύ καλά σε αυτά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Η συγκέντρωση θα είναι πολύ μεγαλύτερη. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να πάει έξω η ομάδα να χαρεί τα παιχνίδια. Νομίζω ότι αυτό ήταν το ζητούμενο από την αρχή και καταφέραμε να παίξουμε στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: