Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Η δυσπιστία το μεγάλο πρόβλημα !!

Δεν είναι μόνο το οικονομικό που καθυστερεί την απόκτηση φορ στον Άρη, αλλά και το κακό όνομα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η δυσπιστία το μεγάλο πρόβλημα
Δεν είναι μόνο οι περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες που έχει φέτος ο Άρης και τα συγκεκριμένα χρήματα που μπορεί να ρίξει στην αγορά για την απόκτηση του σέντερ φορ, που αποτελούν εμπόδιο στην υλοποίηση της τελευταίας μεταγραφής.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η δυσπιστία με την οποία αντιμετωπίζουν την προοπτική να συνεχίσουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, οι αρκετοί από τους παίκτες με τους οποίους η διοικούσα επιτροπή του Άρη έχει έρθει σε επαφή.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει χάσει αρκετή από την αξιοπιστία του και δύσκολα καλός παίκτης θα πάρει την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα. Το πρόβλημα αντανακλάται και στον ΑΡΗ που συν τοις άλλοις έχει να αντιπαρέλθει και την κακή φήμη που έχει αποκτήσει με την οικονομική ασυνέπεια των προηγούμενων διοικήσεων και τις προσφυγές στη ΦΙΦΑ.

Το πως σκέφονται οι ξένοι παίκτες πριν πάρουν την απόφαση το είδαμε χαρακτηριστικά στην περίπτωση του Βάντος που ήρθε στη Θεσσαλονίκη με τη γυναίκα του και τελικά δεν αποδέχτηκε την πρόταση του ΑΡΗ, ενώ χαρακτηριστικό είναι το δημοσιευμα ιστοσελίδας στη Μενόρκα σήμερα σύμφωνα με το οποίο ο Σέρχι Ενρίκ προτίμησε να μείνει στην Αλκορκόν της Σεγκούντα Ντιβιζιόν παρά να αποδεχτεί την πρόταση του ΑΡΗ.

Οι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι του ΑΡΗ ζητούν διπλές και τριπλές διασφαλίσεις, εξαντλούν πρώτα τις άλλες επιλογές τους και αφήνουν στο... περίμενε τους κίτρινους που κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα λίγες ώρες πριν εκπνεύσουν οι μεταγραφές. 
πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: