Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Μία «ανάσα» από Ντε Γιόνγκ η Μίλαν!!

Μία «ανάσα» από Ντε Γιόνγκ η Μίλαν
Μπορεί ο Αντριάνο Γκαλιάνι να διατυμπάνιζε πριν από δύο μέρες ότι η Μίλαν δεν θα κάνει άλλες μεταγραφές, ωστόσο, τις τελευταίες ώρες οι «ροσονέρι» έχουν κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι.

Μετά την απόκτηση του Μπόγιαν η ομάδα του Μιλάνο βρίσκεται μία… ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ, καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά για τελειώσει η μετακίνησή του από την Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες από τα ιταλικά Μέσα, ο Ολλανδός μέσος βρίσκεται ήδη στο Μιλάνο για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «ροσονέρι». Τα ίδια δημοσιεύματα κάνουν λόγο και για το ποσό που θα δώσει η Μίλαν στους «πολίτες» για τον παίκτη, το οποίο θα είναι 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Άλλωστε από την Σίτι δεν ήθελαν ο Ντε Γιόνγκ να φύγει του χρόνου ελεύθερος χωρίς να αφήσει κάποια χρήματα στα ταμεία του σύλλογου.

Περαιτέρω λεπτομέρειες για το συμβόλαιο του Ολλανδού δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι η Μίλαν ενισχύεται σημαντικά στον χώρο του κέντρου με αυτή την μεταγραφή.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: