Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Μια ανάσα από Μπέντνερ έφτασε η Σιένα!!

Μια ανάσα από Μπέντνερ έφτασε η Σιένα
Στην αποκάλυψη πως η Σιένα είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Νίκλας Μπέντνερ προχώρησε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Στέφανο Αντονέλι. Ο παράγοντας της Σιένα μίλησε στο ιταλικό «Sky» και παραδέχτηκε πως η απόκτηση του παίκτη αποδείχτηκε ένα όνειρο, από τη στιγμή που εμφανίστηκε η πρόταση της Γιουβέντους.

Τα τυπικά απομένουν ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Νίκλας Μπέντνερ από την Άρσεναλ στη Γιουβέντους. Το πρωί της Παρασκευής ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «μπιανκονέρι», μετακομίζοντας για έναν, τουλάχιστον, χρόνο στην Ιταλία.

Ο Μπέντνερ αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο πολλών ομάδων. Μία από αυτές, που μάλιστα έφτασε πολύ κοντά στο να τον αποκτήσει, είναι η Σιένα, όπως αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Στέφανο Αντονέλι, μιλώντας στο «Sky Sport». «Ουσιαστικά είχαμε συμφωνήσει σε όλα. Με την ομάδα, τον μάνατζερ και τον παίκτη, που είχε εκδηλώσει την πρόθεσή του να έρθει. Μόνο οι υπογραφές έμεναν για να πραγματοποιήσουμε ένα μεταγραφικό όνειρο», δήλωσε ο Αντονέλι.

Τελικά έφτασε στην Άρσεναλ η πρόταση της Γιουβέντους και η μετακίνηση του Δανού στη Σιένα «ναυάγησε». Πως αντέδρασε στην είδηση ο Αντονέλι; «Ο Μπέντνερ αποδείχτηκε απαγορευμένο όνειρο για εμάς, που το κυνηγήσαμε και το αγγίξαμε, αλλά έτσι είναι η ζωή. Όταν έφτασε στον παίκτη η πρόταση της Γιουβέντους, εκείνος επέλεξε να πάει στο Τορίνο. Κανένα πρόβλημα. Εξάλλου ο ίδιος αποδείχτηκε σωστός απέναντί μας. Πήρε προσωπικά τηλέφωνο τον πρόεδρο και τον ενημέρωσε, κάτι που εκτιμήσαμε πολύ», απάντησε ο παράγοντας της Σιένα.




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: